Политици като непризнатия премиер на Косово Албин Курти и украинския

...
Политици като непризнатия премиер на Косово Албин Курти и украинския
Коментари Харесай

Захарова: Лидерите на Косово и Украйна оспорват техния неонацизъм само за показност

Политици като непризнатия министър председател на Косово Албин Курти и украинския президент Володимир Зеленски оспорват, че са неонацисти единствено на външен тип и скоро може да го кажат намерено с поддръжката на Запада. Това написа в сряда в канала си в Telegram формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

Официалният представител на външното министерство акцентира, че Косово върви към това, макар митингите на еврейските организации и немския дипломат. " Но на Прищина не им пука, а настойниците - Съединени американски щати, Англия, Европейски Съюз - мълчат. Но не тъй като са се смутили. А тъй като доста се радват за това ", написа тя.

„ Всички тези Курти, Зеленски, фенове да викат „ Слава на Украйна! “, „ Да живее Беларус! “ единствено се преструват на неонацисти. Мисля, че не е надалеч часът, когато ще кажат: да, ние сме нацисти, само че какво ще ни вършиме, в случай че сме спонсорирани от Европейски Съюз, а оръжията се доставят от Съединени американски щати “, добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР