Политико публикува класация на 28-те най-влиятелни личности в Европа. Украинският

...
Политико публикува класация на 28-те най-влиятелни личности в Европа. Украинският
Коментари Харесай

Политико: Зеленски е личност на година, а Путин - неудачник на годината


" Политико " разгласява ранглиста на 28-те най-влиятелни персони в Европа. Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога оглави листата, а съветският му сътрудник Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През беше разгласен за " несретник на годината ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8491
В една от последните публикации на портала се споделя: " Вижте единствено по какъв начин европейските водачи тичат към Киев, с цел да се снимат с тържествения 44-годишен мъж, облечен в емблематичната си маслиненозелена тениска. Застанали до него, политиците се стремят да бъдат видени. Зеленски е убедил останалата част от Европа, че бъдещето й е обвързвано с Украйна - нещо, в което малко на брой имаха вяра до нахлуването на Русия през февруари. "

В класацията бяха включени общо 28 политици. Сред тях са министър-председателят на Италия Джорджия Мелони, министърът на стопанската система на Германия Роберт Хабек, министър-председателят на Финландия Сана Марин и други Има място и за Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, само че единствено в ролята на " несретник на годината ". Мечтата му за " велика Русия " надали ще се сбъдне, написа изданието.

В послание, записано за " Политико ", Зеленски благодари на жителите на Украйна, които се борят за свободата си, както и на " всички наши другари в Европа, които ни оказват помощ да поддържаме стабилността ".

" Вярвам, че украинците ще бъдат най-влиятелни и през идната година, само че в спокойно време ", сподели Зеленски.

Преди ден реномираното английско списание Time присъди на президента и " духа на Украйна " купата " мъж на годината ". Журналистите означават, че Зеленски е останал с хората си по време на пълномащабното навлизане. А окупаторите по този начин и не реализират задачите си, предаде OFFNews. 

Зеленски получи сходно самопризнание и от Financial Times. Порталът разказва президента като " въплъщение на смелостта и твърдостта на украинския народ в битката му против съветската експанзия ".

Холивудският артист, режисьор, сценарист и продуцент Шон Пен пък връчи на Зеленски статуетката си " Оскар " като знак на вярата в успеха на Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР