Политиката се нуждае от хора с капацитет, като кандидатите във

...
Политиката се нуждае от хора с капацитет, като кандидатите във
Коментари Харесай

Цветанов в Захарни заводи: Политиката се нуждае от хора с капацитет, като кандидатите ни |

Политиката се нуждае от хора с потенциал, като претендентите във великотърновската листа на Републиканци за България, безапелационен бе Цветан Цветанов при среща с висшия мениджърски състав и представители на синдикатите в сдружението „ Захарни фабрики “ в Горна Оряховица. Заедно с него на срещата участваха финансистът Стефан Дойкин и сътрудника му от кандидатдепутатската листа Борислав Ангелов, който е и експортният шеф на предприятието. „ За първи път „ Захарни фабрики “ имат свое действително посланичество в политическа листа “, сподели по този мотив лидерът за 4 МИР Цветан Цветанов.

„ Веднага след изборите ще се наложи актуализация на бюджета “, безапелационен бе Цветанов. Необходимо е да се усъвършенстват разноските, които сега се вършат нецелесъобразно, тъй като действително не подкрепят дребния и междинен бизнес. Днес към този момент се приказва и за нов заем от 300 милиона лв., който страната взема, а това значи, че някой би трябвало да връща тези средства “, акцентира той.

Пред мениджмънта на завода Цветанов показа целите на Републиканци за България в секторните политики. Електронно ръководство, което ще бъде и предварителна защита на ширещата се по всички равнища корупция, е един от акцентите. Правосъдна промяна, предвиждаща понижаване на политическите квоти във Висш съдебен съвет, повече пари за обучение в размер на 5% от Брутният вътрешен продукт, стимулиращи ограничения за дребния и междинен бизнес, като разширение обсега на патентния налог, само че опазване на плоския налог, са част от предвижданите стъпки.

„ Както Републиканци за България, по този начин и аз в персонално качество, постоянно ще продължа да поддържам хората от бизнеса, които желаят да работят по разпоредбите. Знаем, че когато сивият бранш се усилва, това рефлектира върху производства като вашето “, добави Цветанов, който като вицепремиер и вътрешен министър имаше огромен принос за секване на контрабандата, в това число на захар, както и на Данък добавена стойност злоупотребите.

„ На база на усещанията, които имам от господин Цветанов, мога да кажа, че той фактически може да работи за страна с правила. През 2011 година господин Цветанов сътвори екип, който изсветли бранш захар, което докара контрабандата в него до санитарния най-малко “, сподели по време на срещата ръководителят на Надзорния съвет на предприятието Георги Узунов, визирайки точно сполучливата битка с контрабандата, провеждана от Цветанов. „ Приветствам ви за тази цел - страна с правила и ви искам триумф “, сподели още Узунов.

„ С хора като претендентите на Републиканци за България и отсега нататък ще можем да отстояваме ползите на работодателите, още повече, че имате и собствен представител при нас “, сподели Цветанов.

По думите му, за структурирането на страна с правила е необходим мощен парламент и действителен парламентарен надзор. „ В момента институциите отсъстват и всичко се управлява от един единствен човек “, напомни ръководителят на партията.
Цветанов получи поздравления за младата и мощна листа във Велико Търново.

По-късно лидерът на листата и претендентите за народни представители посетиха цеховете на Бонбонената фабрика към предприятието, където разговаряха с служащи и чиновници.

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР