Политиката не се прави лесно, това е изкуство. Тази позиция

...
Политиката не се прави лесно, това е изкуство. Тази позиция
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Линия, около която могат да се обединят ПП и ГЕРБ, е общ фронт срещу Радев

Политиката не се прави елементарно, това е изкуство. Тази позиция изрази в студиото на Нова ТВ пиар специалистът Нидал Алгафари.

Той счита, че е парадокс Политическа партия да бъдат първа политическа мощ в изборите, след злополуката, в която вкараха страната. Те ще се срутен поради големите неточности. Национални ползи значи да приобщиш във властта всички хора. Тоест, най-голямата мощ ГЕРБ да бъде отстранена, и да се появя един файтон хора, които ще дефинират политиката е несъстоятелно. Не може да има червени линии. Когато приказваме за линии в политиката не оказва помощ на никого, от това ще пострада най-вече суверена. Няма да се получи нищо положително за тази страна, в случай че не престават да ползват този принцип, разяснява пиар специалистът.

По думите на Алгафари една от линиите, по които могат да се обединят Политическа партия и ГЕРБ е общ фронт против Радев. Но в случай че търсим линии, които са въз основата на омразата, няма да ни доведат до на никое място.

Все се надявам, че някои водачи ще съумеят да преглътна егото си. Борисов, Нинова и Доган, да помислят, че в случай че ни вкарат в серпантина от избори, че един ден хората могат съществено да тръгнат на гъби и да няма кой да гласоподава, предизвести Нидал Алгафари.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР