Политиката на сегашното германско правителство може да доведе до оставката

...
Политиката на сегашното германско правителство може да доведе до оставката
Коментари Харесай

Daily Telegraph предполага оставката на Шолц заради икономическия курс на германското правителство

Политиката на настоящето немско държавно управление може да докара до оставката на ръководителя на кабинета Олаф Шолц. Това мнение се съдържа в публикация, оповестена в The Daily Telegraph.

„ Не единствено немската общност, само че и държавното управление е в суматоха какво ще се случи по-късно. Газът се съхранява в големи подземни складове, само че в случай че използването му не бъде фрапантно понижена, се чака запасите да се изчерпят до януари. “

„ Ако това е правилно, тогава Германия ще се изправи пред най-тежката криза от 40-те години на предишния век, като стопанската система ще се свие с повече от 12 %, производството във водещата автомобилна промишленост ще спадне със 17 % и до шест милиона работни места ще бъдат изложени на риск от редуциране. Сметките за гориво на семействата към този момент би трябвало да се покачат с 2000 евро годишно и има проекти да се обезпечат незабавни жилища в кметствата за тези, които не могат да отопляват домовете си.

„ Горчива игра на обвинявания се разгоря към пагубното решение за премахването на нуклеарната енергетика преди 10 години, оставяйки страната изцяло подвластна от Русия. Репутацията на в миналото идолизираната Ангела Меркел е разрушена, само че две трети от гласоподавателите упрекват нейния правоприемник Олаф Шолц, че не съумя да подсигурява енергийната сигурност. (…)

Дори нормално послушната преса не може да пренебрегне лицемерието на един хайлайф, който проповядва „ нулева непорочност “ за останалата част от Европа, само че в този момент се движи в противоположната посока. Това групово двуличие надалеч надвишава енергийната политика. Въпреки крокодилските си сълзи за войната, с цел да спасят личните си кожи, Шолц и неговата коалиция на процедура хвърлят Украйна под рейса. С изключение на няколко гаубици, Берлин не даде на Киев никакви тежки оръжия,

Изданието показва, че вероятността за нормиране към този момент е довела до понижаване на публичната поддръжка за Украйна: защото цените на храните и силата не престават да порастват, 38% от германците не желаят наказателни ограничения против Русия.

„ Шолц се пробва да успокои както своите съдружници от НАТО, по този начин и [руския президент Владимир] Путин, само че не завоюва уважението на нито един от двамата. Междувременно, в Източна, Централна и Северна Европа, Германия под Шолц е по-презирана и с по-ниска степен на доверие, в сравнение с когато и да е от 1945 година насам.

„ В Берлин или следва величествен неуспех с действителна опция ръководещата светофарна коалиция да се разпадне, или тя да капитулира пред Путин “, обобщава създателят на обявата.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР