Политиката на предишното правителство ще доведе до фалит на страната,

...
Политиката на предишното правителство ще доведе до фалит на страната,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кирил Петков е заложил капан за всички следващи правителства

Политиката на предходното държавно управление ще докара до банкрут на страната, споделя Борисов

Кой рационален човек ще повярва на Асен Василев, че е оставил остатък в бюджета, като 15 дни по-късно теглят пет милиарда заем, с цел да заплащат по-късно по 4,75 % рента, сподели през днешния ден в етнографския музей " Етър " водачът на обединението " ГЕРБ - Съюз на демократичните сили "  Бойко Борисов, предава Българска телеграфна агенция.

Според него по време на предходното държавно управление е заложен огромен капан - както за служебното държавно управление, по този начин и за всяко последващо държавно управление. По думите на Борисов така наречената обществена политика на държавното управление на Кирил Петков ще докара най-после до банкрута, до който страната беше стигнала през 1997 година. Вчера страната задлъжня с още пет милиарда евро, каза Борисов и уточни, че лихвите по взетите заеми ще се заплащат от хората.

С Борисов в музея " Етър " бяха Томислав Дончев, лидер на листата на обединението в Габрово, финансистът и някогашен министър в третото държавно управление на Бойко Борисов - Кирил Ананиев, членове на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, симпатизанти.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР