Политиката и шоубизнесът от уикенда няма да са същите, след

...
Политиката и шоубизнесът от уикенда няма да са същите, след
Коментари Харесай

Гери-Никол пее за 5 бона на БСП

Политиката и шоубизнесът от уикенда няма да са същите, откакто Гери-Никол ще озвучи събора на Българска социалистическа партия на Бузлуджа, въпреки и авансово. Младата сензация в българската музика може и да изправи косите на алените бабички, само че сигурно ще притегли доста млади почитатели на Столетницата, която обезверено се нуждае от прилив на членска маса. Идеята да се предложения най-вървежната певица у нас е на депутата Кирил Добрев, а шефката на партията Корнелия Нинова я приела повече от задушевно, издадоха осведомени пред Hotnews.bg.



Традиционният събор на Българска социалистическа партия на Бузлуджа се организира в събота и неделя, като социалистите се другар в местността "Историческа поляна ". Преди това -в петък, ще има младежка конференция,която ще бъде закрита с ваучър, на който ще се вихри Гери.

Гери-Никол е с топла алена връзка в столетницата, а не е изключено да се изяви и по време на акцията за евроизборите следващата година. Тя към този момент е подгрявала акцията на президента Румен Радев и по тази причина направила отстъпка на Българска социалистическа партия. Вместо за 6 бона, каквато е цената й сега, тя се навила да пее за 5, тъй като се надява да взе участие в акцията на европейските избори следващата година. По стратегия на самата историческа поляна социалистите ще раздруса Горан Брегович.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР