Политика на живо: Всичко на масата“ в есенното изявлениеРазделението стигна

...
Политика на живо: Всичко на масата“ в есенното изявлениеРазделението стигна
Коментари Харесай

Пропалестинските протестиращи „прекрачиха границата“ с демонстрации в домовете и офисите на депутатите, казва Рейчъл Рийвс

Политика онлайн: „ Всичко на масата “ в есенното изказване

Разделението стигна до глава в сряда, когато 56 депутати се разпалиха против позицията на партията в Камарата на общините да поддържат корекция на SNP, призоваваща за неотложно преустановяване на огъня - в това число осем водачи, които напуснаха постовете си вследствие на това.

Но говорейки пред Sky News в неделя водачът на лейбъристите сър Кийр Стармър сподели, че към момента остава „ огромно единение “ на неговите пейки, защото всеки член прави „ всичко по силите си, с цел да облекчи страданието, което виждаме “. След гласуването някои депутати от Лейбъристката партия се сблъскаха с митинги в офисите на своите изборни региони, тъй като не поддържаха апелите за преустановяване на огъня.

Секретарят на Уелс в сянка Джо Стивънс видя офиса си в Кардиф, опръскан с думата „ палач “ и затрупан с плакати, тя имаше „ кръв “ по ръцете си, до момента в който огромен брой протестиращи се събраха пред офиса на Рушанара Али в Бетнал Грийн.

Скай Нюз също беше обявено за случаи, в които депутати са получавали смъртни закани или са разгласили домашните си адреси онлайн.

Изображение: Протестиращи се събраха пред офиса на Лейбъристката партия Тауър Хамлетс в Лондон, в регион, представляван от депутата от Лейбъристката партия Рушанара Али

Попитани за случаите в Sky News Sunday Morning с Тревър Филипс, госпожа Рийвс сподели: „ Вярвам в правото на митинг, нямам доверие в правото на заплашване и някои от тези протести… имам вяра, че минаха границата от митинг към заплашване.

„ Протестиране отвън хората домове, оказването на напън върху тях по този метод съгласно мен е изцяло недопустимо. “

Канцлерът в сянка сподели, че депутатите „ съставляват своите гласоподаватели, само че също по този начин се вслушват в всички доказателства “ и че се пробват да „ сплашат " или " оказването на напън " върху тях да гласоподават по избран метод е било " антидемократично ".

Г-жа Рийвс сподели, че е " мощно загрижена " от случаите и се тормози, че слага " положителните хора " да не влизат в политиката, „ тъй като не желаят да подложат фамилиите си на това, което виждаме сега “.

Тя добави: „ Това би било същинска загуба за нашата политика, в случай че положителните хора бъдат възпирани от навлизайки в това.

„ Така че бих призовал хората, които организират тези митинги, разбирам за какво призовавате за преустановяване на огъня, само че правете нещата по виновен метод и не сплашвайте или оказвайте напън в това метод върху определените представители или всеки различен по този въпрос. "

Изображение: Рейчъл Рийвс осъди „ сплашващите " митинги пред домовете и офисите на депутатите от Лейбъристката партия

Нейните забележки бяха подкрепени от някогашния консултант на Лейбъристката партия Алистър Кембъл, който осъди " гнусота “ на случаите.

Говорейки с Тревър Филипс, той добави: „ Имаме толкоз къси мемоари в тази страна. Джо Кокс... [и] Дейвид Еймис бяха убити и в този момент виждате [тази] обстановка, тъй като депутатите вършат това, за което им се заплаща, а точно да съставляват [хората] и да вземат участие в гласуването.

" Мисля, че Рейчъл е изцяло права. Протестът е добре. Да се ​​опитваш да сплашиш хората и да ги накараш да мълчат е неправилно. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР