Политик от в югозападната германска провинция Баден-Вюртемберг е бил ранен

...
Политик от в югозападната германска провинция Баден-Вюртемберг е бил ранен
Коментари Харесай

Германски политик е ранен гежко след стрелба срещу прозорец на къщата му

Политик от в югозападната немска провинция Баден-Вюртемберг е бил ранен тежко при пукотевица и е претърпял интервенция, съобщи Дарик. Нападението е осъществено през вчерашния ден сутринна.

Неизвестен нападател е стрелял няколко пъти против дома на политика, като е съумял да го рани, заяви ДПА с позоваване на немските управляващи. Името на потърпевшия обаче не се оповестява.

Нападението против 65-годишния локален консултант, член на Свободната демократическа партия, е осъществено в Хатенхофен, град с към 3000 поданици. Полицията заяви, че животът на ранения е отвън заплаха.

Свободната демократическа партия е един от съдружните сътрудници във федералното държавно управление на Германия.

Извършителят на нападението към този момент остава неоткриваем и претекстовете за закононарушението са неразбираеми. Полицията е образувала специфична комисия и проверява допустима връзка с други стрелби на други места в югозападната провинция Баден-Вюртемберг през последните три седмици.

Местни политици показаха съчувствието си към ранения през вчерашния ден политик, само че споделиха и безпокойството си от случилото се.

" Ужасен съм от новините " съобщи водачът на парламентарната група на Свободната демократическа партия Ханс-Улрих Рулке. Той изрази съпричастността си с локалния политик и фамилията му.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР