Политик от Fine Gael критикува съдебната система и казва, че

...
Политик от Fine Gael критикува съдебната система и казва, че
Коментари Харесай

Сенаторът от Fine Gael получи заплахи, че децата му ще бъдат „стерилизирани“

Политик от Fine Gael подлага на критика правосъдната система и споделя, че присъдата, издадена на мъж, който го е тормозил, не е стигнала задоволително надалеч.

Както оповестява Irish Examiner, сенаторът Майкъл Кариги, основан в Лонгфорд, възнамерява да разиска с министъра на правораздаването Хелън Макенти опита, който е имал при навигирането в правосъдната система – която съгласно него не слага жертвите преди всичко.

>

Във вторник арбитър Бернадет Оуенс постанови присъда от пет месеца затвор, която беше условна за интервал от 18 месеца на Дейвид Ларкин, на 43 години, с адрес 33 Ardnacassa Lawns, Лонгфорд.

Ларкин се призна за отговорен предходната година за тормоз на сенатор Кариги на разнообразни дати сред 20 декември 2021 година и 14 февруари 2022 година

Г-н Кариги сподели, че е бил унизен посредством обществени медии и също по този начин е получавал текстови известия и гласова поща. Той сподели, че Ларкин „ направи бездънен глас “ и гласовата поща, оставена на телефона му, сподели, че децата му ще бъдат „ стерилизирани “.

Г-н К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР