Политическото обединение ЛЕВИЦАТА!“ заявявява своята категорична подкрепа за кандидатурата за

...
Политическото обединение ЛЕВИЦАТА!“ заявявява своята категорична подкрепа за кандидатурата за
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ подкрепя кандидата за кмет на община Ловеч Страцимир Петков

Политическото обединяване „ ЛЕВИЦАТА! “ заявявява своята безапелационна поддръжка за кандидатурата за кмет на община Ловеч на Страцимир Петков.

Подкрепяме го, тъй като видяхме в него индивида, който може да разгради порочния модел на ръководство на ГЕРБ. Подкрепяме го, тъй като и той, и сътрудниците от издигналите го партии са за одобряване на качествено и дейно локално самоуправление и възобновяване на разговора сред локалната власт и жителите, от дълго време загърбен от ГЕРБ. Нашият представител в общинския съвет Светослав Славчев е подготвен да работи дружно с Петков и общинските съветници от локалната коалиция „ ИТН “ ( “Български напредък “) за по-доброто бъдеще на Ловеч и заслужено ръководство.

Дигитална и транспарантна община с възстановяване на качеството и редуциране на периодите за даване на жителите и бизнеса на административни и механически услуги, възстановяване на капиталовата среда посредством създаване и благоустрояване на инфраструктурата, градската среда и общинската благосъстоятелност, благоустрояване на обитаемоте места, икономическо развиване и основаване на работни места, развиване на туристическия капацитет, стимулиране на младежите да вземат участие в цивилен начинания взаимно с общината. Тези цели на Страцимир Петков изцяло съответстват със заложеното в платформата за локалното самоуправление на „ ЛЕВИЦАТА! “ . Затова в негово лице ние виждаме кмета, който може да осъществя и нашите политики.

Балотажът на изборите в Ловеч в неделя ще бъде нашият общ избор на съмнение към ГЕРБ.



Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР