Политическото напрежение в България и предстоящите избори за европарламент коментира

...
Политическото напрежение в България и предстоящите избори за европарламент коментира
Коментари Харесай

Политическото напрежение в България и предстоящите избори за европарламент коментира първият български еврокомисар Меглена Кунева

Политическото напрежение в България и идните избори за европарламент разяснява първият български еврокомисар Меглена Кунева в студиото на " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Тя сподели, че Европейската национална партия ще търси поддръжката на социалистите, което значи, че би трябвало да разпознае част от техния дневен ред, който е доста противопоставен на крайнодесните партии.

Кунева е на мнение, че новият бюджет надали ще бъде великодушен към селскостопанските производители.

" Какво се случва с Плана за възобновяване, по какъв начин развиваме конкурентоспособността си, къде отидоха средствата във фонда " Козлодуй "? ", запита Кунева. По нейни думи е неверно да се мисли, че това са едни подарени пари и няма потребност да следим за тях.

Гостът разяснява и политическите рецесии в България. " По-добре е да има държавно управление. Разбира се, когато няма обща посока и единодушие, опозицията би трябвало да има опция да приказва и подлага на критика. Това основава нужната двигателна сила, с цел да може държавното управление да върви по-бързо. Заради опозицията няма да се отиде на избори. Това може да се случи, тъй като сътрудниците не могат да се схванат ", сподели Кунева.

Тя прикани за повече поддържане на общите цели, в това число и от страна на опозиционните партии. Кунева счита, че липсва политическа просвета в страната, само че смята, че в България ще има съдружни ръководства и отсега нататък.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР