Политическото его, политическото говорене и сметки надделяват. Ако те продължат,

...
Политическото его, политическото говорене и сметки надделяват. Ако те продължат,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Първите дни на новото НС показват, че политическата криза се задълбочава

Политическото его, политическото говорене и сметки надвиват. Ако те продължат, тогава наред идва партията на негласуващите, които в един миг ще се произнесат и тогава огромните губещи ще са тези политици, които сега не могат да се схванат. Това сподели водачът на партия „ Български напредък " Стефан Янев в предаването „ Тази събота " по бТВ.

Той оцени резултатите на предварителните избори като положителни за млада, разрастваща се партия. „ Вършим работата, която сме почнали - построяваме структури и се готвим за избори. В 48-ото Народно събрание провеждахме поредна политика, която търсеше рационалния диалог, рационалния разговор за превъзмогване на политическата рецесия. Явно не му е пристигнало времето ", съобщи водачът на „ Български напредък ".

Според него първите дни на новото Народно заседание демонстрират, че политическата рецесия се задълбочава, вместо депутатите да търсят решение.

Коалиция може първите две политически сили по думите му е допустима, само че надали ще е трайна. „ Работил съм с доста от тези хора, познавам ги и съм сигурна, че доста от тях не могат да станат държавници за един ден, доста повече време ще им би трябвало, и то при положителни планове ", разяснява Янев.

Той разяснява и информацията в един от изтеклите от Пентагона документи, че на 23 февруари България е изразила подготвеност да подари своите изтребители МиГ-29. Янев отхвърли да е взел участие и да знае за такива диалози в качеството си на министър на защитата в държавното управление на Кирил Петков, както и че уволнението му няма връзка с това. „ Дали е имало такива диалози, дали никой е водил сходни диалози, е един прекрасен въпрос, на който нямаме отговор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР