Политическите сили в парламента посрещнаха с разнопосочни реакции новината за

...
Политическите сили в парламента посрещнаха с разнопосочни реакции новината за
Коментари Харесай

Смесени чувства в парламента след оставката на Цветан Цветанов

Политическите сили в Народното събрание посрещнаха с разнопосочни реакции новината за оставката на Цветан Цветанов.

В разгара на акцията пред гласоподаватели в „ Арена Армеец” Цветан Цветанов разгласи: „ Приятели имаме избори, които би трябвало да бъдат спечелени”.

След извоюваните избори пристигна време и за промени. А индивидът, който замести Цветанов като началник на парламентарната група на ГЕРБ - Даниела Дариткова, направи и първия коментар.

„ Цветанов остава член на ГЕРБ. Премиерът и му благодари за работата за партията”, сподели Дариткова.

Някои от съдружните сътрудници на ГЕРБ не са сюрпризирани.

„ Очевидно натам се вървеше с цялата сага с Апартаментгейт. Такава развръзка беше очаквана”, счита Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация.
Смесени усеща в Народното събрание след оставката на Цветан Цветанов Според социалистите оставката на Цветанов надали ще извоюва амнистия за ГЕРБ от гласоподавателите
Но не всички в „ Обединени патриоти” са на това мнение.

„ В ГЕРБ ги оставчват. Въпросът е „ Защо?”. Цветанов реализира пробив в смесените общини и реализира съществени резултати и откъсна сериозен електорат от Движение за права и свободи, той беше освободен, което приказва за една допускаме връзка сред господин Борисов и Движение за права и свободи. Явно в нашето съдружно семейство има различен член задкулисен”. Това съобщи водачът на НФСБ и народен представител от Обединени патриоти Валери Симеонов.

Реакция имаше и от пряснозавърналите се на работа Българска социалистическа партия и сбита такава от Движение за права и свободи.

„ Всяка политическа партия си има собствен правилник и правила и си има собствен вътрешнопартиен живот, Движение за права и свободи в никакъв случай не се е намесвала в партийния живот на партията”, безапелационен е Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

„ Няма по какъв начин да заличиш мазните отпечатъци от мястото на престъплението даже в случай че накараш Цветан Цветанов да емигрира. С неговото отдръпване Апартаментгейт не стана по-малко настоящ, терасите огромни колкото футболни стадиони не стават по-малко актуални”, съобщи Александър Симов, народен представител от Българска социалистическа партия за България.

Според социалистите оставката на Цветанов надали ще извоюва амнистия за ГЕРБ от гласоподавателите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР