Политическите сили трябва да решат дали парламентът да излезе във

...
Политическите сили трябва да решат дали парламентът да излезе във
Коментари Харесай

Христо Иванов: Предстои непредсказуемо тежка зима

Политическите сили би трябвало да решат дали Народното събрание да излезе във почивка или тя да бъде отсрочена. Има тематики като избора на началник на КЕВР, за които си заслужава да се отсрочи ваканцията, съобщи за Нова телевизия Христо Иванов, съпредседател на Демократична България.
Прочетете още
Той изясни, че неговата ПГ е предложила бърза смяна - актуалният състав на КЕВР да може да излъчи собствен началник. Това ще запълни празнота в закона, а досегашният ръководител Иван Иванов нееднократно е споделил, че не желае да остава на поста.

Смятаме, че страната е в предверието на рисков интервал - следва тежка, дори непредсказуемо тежка зима. Трябва да подготвим страната, да имаме устойчиво ръководство, а ние отиваме на акция. Не виждам уплашени хора в Народното събрание - уплашени от това, което идва извън като тежки рецесии.

Партиите избират да са независимо в листите, въпросът обаче е защо се мисли - за страната или за партията. Това са 4-и избори в границите на месеци. Трябва да покажем, че сме си взели поука от неналичието на диалогичност, да покажем, че сме си научили урока.

И значимото е, че би трябвало да покажем нещо ново - да притеглим и други организации и знакови лица от митингите, с цел да има шерване на решенията и упоритост ГЕРБ да бъде махнат и упоритост за огромно болшинство.

Трябва да се отворим за гражданската позиция на хората.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР