Политическите ежби нямат място на полето на образованието. Това каза

...
Политическите ежби нямат място на полето на образованието. Това каза
Коментари Харесай

Политическите ежби нямат място на полето на образованието

Политическите ежби нямат място на полето на образованието. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Галя Захариева в декларация от името на групата.

"Няма да допуснем замяна на философията на Закона за предучилищното и учебното обучение. След броени дни стартира новата 2019-2020 година образователна година. Празник на новото начало, и всеобща вяра за по-добро обучение и бъдеще на децата на България. Днес точно образованието е най-сигурната инвестиция за по-добър живот и сполучлива реализация. За нас от ГЕРБ това е народен приоритет ", акцентира още Захариева. По думите й в основата на закона стои разбирането, че всяко дете има гений и отговорността е да се открие и развие. Подмяната на тази философия би означавало освен крах на промяната, само че и неуспех на концепцията за приобщаващото обучение и от ГЕРБ няма да позволен сходна догадка. Депутатът прикани за обединяване, с цел да се даде късмет за еднакъв старт на всяко дете. Отличният триумф на всеки възпитаник, който след дни ще прекрачи прага на родното учебно заведение, зависи бъдещето на страната, безапелационни са от ГЕРБ.

Според декларацията ръководещите са извънредно горди, че българският еврокомисар Мария Габриел е ангажирана със основаването на "нови вероятности измежду младото потомство ". Народният представител посочи,че идващите 5 години Мария Габриел ще има неповторимия късмет да работи за одобряването на проучванията и нововъведенията за насърчаване на капацитета на Европа. "Приоритети, които всички ние споделяме. Затова продължаваме дружно своя ангажимент към българските родители и техните деца, да променим българското обучение с нови образователни стратегии, да обхванем повече деца в детските градини и да увеличим възнагражденията на учителите и да им дадем свободата сами да избират по какъв начин да преподават ", добави още Захариева. Тя регистрира, че в над 1000 учебни заведения са осъществени поправки.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР