Политически абсурд смути делегатите на днешната червена конференция на Младежкото

...
Политически абсурд смути делегатите на днешната червена конференция на Младежкото
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Комсомолците си избират шеф пред някогашния лидер на Младежкото СДС

Политически парадокс смути делегатите на днешната алена конференция на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, откакто съвсем хванати на разположение в залата в хотел " Рамада " се появиха дружно освен председателката на левицата и вицепремиер Корнелия Нинова, само че и началникът на кабинета й на " Славянска " Калоян Методиев.

Кариерата на Методиев потегля точно от младежка организация, единствено че тази на Съюз на демократичните сили, в далечната 2003 година По-късно пък е даже лидер на ОДС за парламентарните избори през 2005 година

Днес комсомолците би трябвало да изберат ново управление след оставката на досегашния им водач Николай Бериевски и наложителния цикъл от доклади и избори.

Самата Нинова няколко пъти пропуща конференциите на бодрата промяна в партията, а тя, от своя страна, пък непрестанно се опаква от липса на каквото и да е финансиране от " Позитано " 20.

Двама са главните претенденти за лидерското място - Габриел Вълков и Станислав Стоенчев, като вторият се счита за любимец на Нинова.



Заседанието почетоха и новият началник на Градския съвет в София Иван Таков, както и главните критици на управлението в последните години Крум Зарков и евроколегата му Петър Витанов.

Lupa.bg ще ви осведоми за хода на съвещанието и изхода от вота, който се чака в късните часове през днешния ден.

Снимки: " Червен ефир "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР