Политическата ситуация в България е доста сложна, там ще има

...
Политическата ситуация в България е доста сложна, там ще има
Коментари Харесай

Буяр Османи: Политическата ситуация в България е доста сложна

Политическата обстановка в България е много комплицирана, там ще има трети цикъл от избори, само че все пак районен съд Македония продължава да работи със София за по-бързо започване на договарянията за участие в Европейски Съюз.

Това съобщи външният министър на районен съд Македония Буяр Османи на взаимна конференция с датския си сътрудник Йепе Кофод, оповестяват македонските медии.
 Османи: Новините от България не са обнадеждаващи Османи: Новините от България не са обнадеждаващи
Новините от България не са обнадеждаващи, продължаваме да поддържаме връзка на равнище министерство на външните работи, само че е явно, че е необход...

„ По природа съм оптимист, само че от опита от предходните месеци е ясно, че няма да бъде елементарно да се стигне до решение. Но ние продължаваме работата с Република България, а и с европейските сътрудници. “

Според него изразената от Кофод поддръжка за старт на договарянията на Скопие за участие щяла да отекне из целия Евросъюз, само че и в България, защото „ не става въпрос единствено за това дали районен съд Македония ще организира първата конференция тази година, а за това каква е вероятността на района във връзка с Европейски Съюз и каква е надеждността на целия този развой “.

Преди това Кофод, който е на първото си посещаване в районен съд Македония, съобщи на конференцията с Османи, че страната е подготвена да стартира договаряния за участие в Европейския съюз и че Дания ще се стреми към това.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР