Политическата ситуация коментираха Юлияна Дончева, бивш депутат от НДСВ и

...
Политическата ситуация коментираха Юлияна Дончева, бивш депутат от НДСВ и
Коментари Харесай

На кого Радев ще връчи третия мандат?


Политическата обстановка разясниха Юлияна Дончева, някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и доцент Иво Инджов, политолог и учител по политически науки, в студиото на " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Дончева сподели, че всяка партия се пробва да прехвъля отговорността виновността на съперника си, с цел да не поема отговорност. Тя е на мнение, че вървим към избори. 

Доц. Иво Инджов показа, че намира предлагането на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за откровено, само че неуместно. Всяка политическа мощ се пробва да се показа като национално виновна, само че се готвят за избори, съобщи той.

Дончева счита, че ще връчи третия мандат на „ “. Тя е на мнение, че обединяванията сред партиите би трябвало да се случват преди изборите, тъй като следизборните обединения объркват гласоподавателите.

Доц. Инджов счита, че не е предопределено, че Радев ще връчи мандата на Демократична България. Ако бъде връчен на възможностите за сформиране на държавно управление са още по-малки, счита той.

Друг вид е мандадът да бъде връчен на " ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР