Политическата партия ВМРО, която беше част от правителството по време

...
Политическата партия ВМРО, която беше част от правителството по време
Коментари Харесай

ВМРО няма да участва в изборите, започват кампания „Не подкрепям никого“


Политическата партия Вътрешна македонска революционна организация, която беше част от държавното управление по време на 44-ото Народно заседание, няма да взе участие в изборите на 2 април. Решението е взето от Изпълнителния комитет на Вътрешна македонска революционна организация.

Партията се обърна към „ “, „ “ и други обединения за общо явяване на във формата на „ дясно-консервативен план “.

„ За страдание вътрешнополитически и външни фактори осуетиха опита за образуване на българска национална мощ, която действително да съставлява елементарните български жители в Народното събрание. Надделя и политическият нарцисизъм, битката за позиции и дотации, в която ние не желаем да участваме “, показват от Вътрешна македонска революционна организация.

Партията добавя, че системата има потребност от смяна, а присъединяване в изборите е безсмислено.

„ Започваме дейна акция „ Не поддържам никого “, с цел да покажем, че хората, които не желаят да живеят в този надут от непознати посолства балон “, допълват от Вътрешна македонска революционна организация.

Преди година Красимир Каракачанов се отдръпна като водач на партията, а - Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди.

На изборите на 4 април 2021 година Вътрешна македонска революционна организация получи 116 хиляди гласа, които се равняваха на 3,64% от всички дали своят вот. През юли същата година партията взе участие в изборите в коалиция с ВОЛЯ и НФСБ, само че още веднъж остана под бариерата от 4%.

На изборите през ноември 2021 година Вътрешна македонска революционна организация получи 1,08%, а на последните на 2 октомври 2022 година – 0,81%.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР