Политическата немощ у нас се вижда съвсем ясно при номадите“

...
Политическата немощ у нас се вижда съвсем ясно при номадите“
Коментари Харесай

Синът на червения Нидал Алгафари – сив кардинал в ГЕРБ

Политическата отпадналост у нас се вижда напълно ясно при „ номадите “ – мераклии за власт и постове, които прехвърчат от партия в партия без никакви угризения. Една такава политическа пеперудка се оказа синът на аления шаман Нидал Алгафари – Николай, който на инат на фамилната традиция в лоното на Българска социалистическа партия се намърда в ГЕРБ и даже се изживява като „ сив кардинал “ на шайката и „ бизнесмен “, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Така, след десетилетия на таткото в Българска социалистическа партия синът се оказа новото лице в ГЕРБ. „ Трагедията е цялостна. Не единствено поради политическата шмекерия на татко Алгафари, който мина от редиците на Българска социалистическа партия при герберите! Ако това са новите лица в политиката, да я закриваме тази страна “, написа нашият източник.

За да е цялостен шокът Николай Алгафари тръби интензивно измежду своите другари, че е новият фактор в редиците на герберите. Нарича себе си  „ сивия кардинал “, тъй като от него зависели доста неща в партията, в това число и партийните израствания.

Самочувствието не било инцидентно, най-любимото му било да изяснява на другари за околните си отношение с най-близкия кръг към „ шефа ” Бойко Борисов. Николай се хвали наляво и надясно за тайното им място за срещи, ресторант „ Капитан Кук ”, където около играта на карти новопроизведеният сив кардинал разпределял порциите в партията.

Неговите другари му се подиграват зад тила му, чудейки се на пируетите и смешното самочувствие. Горкият гербер, не можел и две фрази да върже накръст, само че към този момент се имал за политик от висшата лига. Вече бил един от главните представители в партията и щял да пенсионира старите фрагменти, от които по този начин или другояче нищо не става, прецизира източникът на Narod.bg.

Таткото на новоизлюпения гербопитек – Нидал Алгафари, който го играе режисьор и „ политически пиар “, мина през де що има червени партии, преди да пристане на Бойко и да почне да ругатни социалистите.

През март 2014-а повратливият сътрудник на Шесто ръководство на „ Държавна сигурност “ с псевдоним Наско за следващ път се „ върна “  в Българска социалистическа партия, откакто бе забегнал в АБВ на Гоце Първанов. Тогава пред медиите Нидал изясни, че напуснал афектиран групировката на някогашния президент след персонална покана да се върне в лоното на партията-майка от тогавашния водач на Столетницата Сергей Станишев.

Тогава Алгафари заяви в профила си във фейсбук, че имал диалог със Станишев и е разкрил качество у този политик, което липсвало при доста други. „ Приятели, преди дни имах диалог с ръководителя на Българска социалистическа партия и ПЕС Сергей Станишев. Резултатът от срещата е, че открих качество у този политик, което липсва при доста други. Той откри сили да преглътне персоналната засегнатост от нападките ми в името на партията.

Познавам доста политици, само че Сергей и Николай Добрев са единствените, за които Българска социалистическа партия е повече от персоналното аз. Не изиска опрощение или посипване с пепел в противен случай, изиска опита и знанията ми, с цел да се показа Българска социалистическа партия по-добре на изборите! Приех! Ще направя каквото мога и е по силите ми, с цел да се показа Българска социалистическа партия почтено и да победи! “, написа Алгафари.

Сега синът на същия този червен политолог е първа писта в ГЕРБ, тъкмо както всички останали „ стожери “ на шайката, които ревниво крият партийните си книжки в Българска комунистическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР