Политическата картина у нас е крайно изкривена, заяви пред бТВ

...
Политическата картина у нас е крайно изкривена, заяви пред бТВ
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Политическата картина е изкривена, цунами може да отнесе всяка надежда

Политическата картина у нас е извънредно изкривена, съобщи пред бТВ общественият психолог Росен Йорданов.
По думите му се следи наклонност към политическо сектанство – приказва се за „ воини “, „ светлина “.

„ Ако падне още изборната интензивност, ще се появи не една, а още пет такива партии, нищо чудно да се появи партия на знахарки, баячки “, означи той.

Експертът установи, че както в съветската мрежа „ Телеграм “ се вършат опиати, „ там се прави и политика, и органите за националната ни сигурност спят “.

Намираме се в особена наклонност и казусът не е единствено в появяването на дребни партии, която беше тествана на локалните избори, означи Росен Йорданов.

„ Има очакване някой да се намеси – тогава като цунами може да бъде отнесена всяка една вяра, проекти или някакъв тип неофициални договаряния “, предизвести той.

На фона на упоритостите на Румен Радев да прави своя партия, Йорданов уточни, че при продължение на сегашната наклонност „ открит политик направи ли политически план, отиваме напразно “.

Той подсети образеца с Брекзит, когато интензивно малцинство от английски гласоподаватели извади Англия от Европейския съюз.

Според него е извънредно обезпокоително, че негласуващите, които бяха 60%, към този момент са 70%.

„ Политиците са извънредно отговорни, че не обгрижват огромни маси от популацията. Отдолу нещо къкри. “ – добави събеседникът, като не изключи риска от появяването на коренен вид, сходен на словашкия Роберт Фицо.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР