Политическа партия Средна Европейска Класа напуска коалицията ПП-ДБ и вероятно

...
Политическа партия Средна Европейска Класа напуска коалицията ПП-ДБ и вероятно
Коментари Харесай

Политическа партия Средна Европейска Класа напуска коалицията ПП-ДБ

Политическа партия " Средна Европейска Класа " напуща обединението ПП-ДБ и евентуално ще се яви в друг формат на идните изключителни парламентарни избори.

Днес от пресцентъра на партията изпратиха известие до медиите, в което излагат аргументите за своето решение.

Ето какво написа в изказването на Политическа партия СЕК:

" С цялостна отговорност към всички гласоподаватели и жители, както и към бъдещето на страната, управлението на Средна Европейска Класа взе решение да не приема поканата за продължение на присъединяване си в настоящия съдружния формат за идните избори и да напусне обединението с ПП-ДБ.

Нашето решение за поддръжката при основаването на през 2021 година, както и присъединяване в коалиция ПП-ДБ беше обосновано на убеждението ни, че е значимо да работим за реализиране на промени и промени, които са от значително значение за бъдещето на България и които да бъдат в контраст на досегашния циничен модел на и.

Въпреки това, след това решението на ПП-ДБ да сплоти старания с и потвърдиха, че по този метод не могат да се опълчват на техния циничен модел. Ние от Средна Европейска Класа, като политическа партия, постоянно сме били прецизни в правилата си и поредни в дейностите си.

Считаме, че нашите полезности не могат да бъдат променяни и взаимната работа с този състав на и за нас е невъзможна. Затова ние не можем да останем част от съюз, който позволява да се работи с корумпирани представители на политическите партии от и, които служат само на бизнес кръговете, вместо да служат на народа и обществото.

Нашата битка против модела на ръководство на и продължава. Ние няма да се отхвърляме от битката против корупцията и превзетата от нея страна, които изтощават ресурсите на нашата страна и стопират напредъка й.

В рамките на идващите няколко дни, управлението на партия Средна Европейска Класа ще се събере на съвещание, за да разиска и вземе решение по отношение на присъединяване на партията в идните предварителни парламентарни избори и изборите за Европейски парламент ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР