Политическа партия ГЕРБ ще вкара шестима души в европарламента и

...
Политическа партия ГЕРБ ще вкара шестима души в европарламента и
Коментари Харесай

Горещо проучване на ЕП показа инфарктна разлика между ГЕРБ и БСП за евроизборите

Политическа партия ГЕРБ ще вкара шестима души в европарламента и изрично ще завоюва изборите в България с 37,5 %, сочи изследване на отдела за наблюдаване на публичното мнение на Екологичен потенциал. Българска социалистическа партия се чака да получат 31,9 % от гласовете на гласоподавателите и по този метод да имат петима евродепутати, пише  " Труд ".

Трета политическа мощ в България остава Движение за права и свободи, които получават 12, 4% от вота на гласоподавателите ище имат двама души в европарламента. След тях се подреждат Да, България, Вътрешна македонска революционна организация, Воля и Атака, като всяка една от политическите обединения има късмет да вкара по един собствен представител. При състояние, че Обединените патриоти се явят независимо на изборите НФСБ на Валери Симеонов няма да има нито един евродепутат.



Проучването прави прогноза и по какъв начин ще наподобява Европейския парламент след изборите, които ще се проведат сред 23 и 26 май. Европейската национална партия (ЕНП) се чака да има 188 представители, което значи, че ще загуби 30 места, по отношение на предходните избори, които се организираха през 2014 година Прогресивният алианс на социалистите и демократите, в който се намира и партията на европейските социалисти (ПЕС)ще има 142-ма депутати, което е с 44 по-малко, в сравнение с има сега.

Огромен скок по отношение на предишните избори се чака да направи групировката Европа на нациите и свободата, в която членува партията на Марин льо Пен „ Национален фронт “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР