Политическа партия ГЕРБ не се разграничи от Владислав Горанов в

...
Политическа партия ГЕРБ не се разграничи от Владислав Горанов в
Коментари Харесай

ГЕРБ не се разграничи от санкционирания Горанов

Политическа партия ГЕРБ не се разграничи от Владислав Горанов в позиция, разпратена до медиите откакто името му изплува от санкционния лист на OFAC от преди два часа.

В позицията не се показва, че Владислав Горанов ще бъде изключен или че ще се търси друга някаква отговорност в границите на партията, а се декларира, че оповестената информация е в пълномощията на " самостоятелната правосъдна власт ".

Ето и цялата позиция на Политическа партия ГЕРБ без редакторска интервенция :

" ГЕРБ държи на върховенството на закона и битката с корупцията в България. Оповестената нова информация по световния закон " Магнитски " и режима на световните антикорупционни наказания на Англия е на първо място в пълномощията на самостоятелната правосъдната власт.

за правосъдната промяна и битката с корупцията в България. Доказателство за това са гласуванията по импортираните оферти за промяна в правосъдната система, които народните представители от ПГ на ГЕРБ поддържа в 48-ото Народно заседание. "
 Нови 5 българи глобени по Магнитски
Нови 5 българи глобени по Магнитски

Румен Овчаров, Александър Христов Николов, Иван Генов, Николай Малинов и Владислав Горанов

Припомняме, Владислав Горанов бе депутат от партия ГЕРБ в три Народното събрание. Бил е заместник-министър на финансите в първото държавно управление на Бойко Борисов (2009 - 2013) и министър на финансите във второто (2014 - 2017) и третото държавно управление (2017 - 2020) на Бойко Борисов . През лятото на 2020 година бе заменен на поста от Кирил Ананиев и непринудено се отхвърли от мястото си в Народното събрание.  тогава с претекста " да се опровергаят внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски ".

бяха вторите всеобщи, при които.

Името на Владислав Горанов бе забъркано в абсурда с неплащането на такси от страна на предприемача Васил Божков, който от години живее в Дубай със задочно повдигнати обвинявания . Васил Божков съобщи, че.

, че Владислав Горанов е бил разпитан със задна дата още през май месец. Самият той в качеството си на и увери, че Васил Божков не е получавал привелигировано отношение.
 Борисов: Никога не съм имал златни кюлчета, нито Горанов ми е донасял пари
Борисов: Никога не съм имал златни кюлчета, нито Горанов ми е донасял пари

Бойко Борисов чака още арести

 

дружно с водача Борисов и PR на партията Севдалина Арнаудова през март 2022 година Обвиненията против него по този начин и не станаха обществени, а съдът разгласи.

През декември 2021 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт към Сърбия и да кара автомобил, разгласен за търсене, като и устрои забавна гонка на полицията.

Преди това от на приходите на Горанов поради купените от едноличната му компания " Трилема Кансълтинг " офиси на бул. " Цариградско шосе " в София за 750 000 лева,  резултатите от която инспекция не са обществено притежание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР