Полина Спасова - последната законна съпруга на Благой Георгиев, която

...
Полина Спасова - последната законна съпруга на Благой Георгиев, която
Коментари Харесай

Полина разтърси: Истинският Благой обижда майките на децата си пред тях, тормозеше и мен с брутални гадости!

Полина Спасова - последната законна брачна половинка на Благой Георгиев, която подаде молба за бракоразвод по-малко от година след сватбата, даде изявление. Пространно и персонално, в което разкри цялата истина за брака си с Джизъса и сподели същинското му лице - оттатък избелените зъби и необятната перманентна усмивка.

И това лице надали ще се понрави на мнозина. Стана ясно първо - че Георгиев е отишъл на бракоразводното им дело с новата си другарка Ивана. Да, няма неистина, с Ивана Главчева. " Всички бяха изумени и доста му се смяха. Защото в действителност е смешно и тъпо - какво прави, зад дамата ли се крие, желае да се покаже ли?! Беше неуместно, само че аз съм му привикнала с тези неща ", сподели Полина.

Тя добави, че ще й липсват единствено децата на Джизъса, с които привикнала, само че няма да не помни по какъв начин той е обиждал по най-гаден метод майките им пред тях. Става дума за Христина Витанова и за Златка Райкова, които били наричани с какви ли не грозни прилагателни.

" Да правиш това пред децата си, е позорно, а след това ги водиш да си играете. След като настроението е към този момент скапано... Но той наскърбяваше и мен, доста ми крещеше и ме нагрубяваше с брутални изрази. Плачех, а след това трябваше да го играя щастлива в Инстаграм. Всичко е неистина, хора! Не вярвайте на фотоси в мрежите, тъй като действителността е доста, доста по-различна и в множеството случаи по никакъв начин не е приятна ", взриви Полина Спасова.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР