Поли Генова застана пред камерата, за да върне добрата форма

...
Поли Генова застана пред камерата, за да върне добрата форма
Коментари Харесай

Поли Генова става фитнес инструктор по Коледа

Поли Генова застана пред камерата, с цел да върне положителната форма на Добрия дъртак в първата българска коледна комедия Smart Коледа. Лентата, в която аления костюм надява Кръстю Лафазанов, ще изгрее на огромен екран в салоните из страната от 30 ноември.

В основните функции са още Калин Врачански, който феновете ще видят като ръководителя на приказната работилница за играчки Работливко, Кръстьо Лафазанов, който се превъплъщава в облика на Дядо Коледа и Константин Гигинов, който играе Марти.

Стефания Колева, Станислав Пеев, Радослава Неделчева, Константин Икономов също са част от звездния каст, дружно с още доста млади и обещаващи артисти, а Поли Генова и Орлин Павлов имат особено присъединяване.

Продуциран е от кино компания Джули Марули Ентъртеймънт взаимно с Ветрогон и се осъществя с поддръжката на Национален кино център. NOVA е копродуцент на лентата, която ще се популяризира в кината от Лента от 30 ноември.

Филмът е сниман главно на две особено построени снимачни площадки. В основаването на приказните декори вземат участие над 150 техници, които построяват над 5000 реквизита, 122 разнообразни стъклени и цветни форми и 40 неповторими костюма.

Мария Веселинова е сценарист и режисьор, а продуцент е Павел Павлов. Оператор на лентата е Георги Челебиев, композитори – Александър Костов и Георги Стрезов, сценограф е Мира Каланова. Костюмите са дело на Антония Попова, а хореографията е поверена на Боряна Иванова.

Smart Коледа завоюва премията на публиката и особено отличие от журито за истинска концепция за детски филм в 36-то издание на влиятелния кино фестивал „ Златна роза “, състоял се преди броени дни във Варна.

Това е следващата родна кино продукция, която се осъществя с поддръжката на NOVA като част от дълготрайната тактика на медийната група за поддръжка на българските филми на всички платформи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР