Полезни приложения на аспирина, които ще улеснят живота ви Аспиринът

...
Полезни приложения на аспирина, които ще улеснят живота ви Аспиринът
Коментари Харесай

Пoлeзни прилoжeния нa acпиринa, кoитo вcякa жeнa трябвa дa знae

Полезни приложения на аспирина, които ще улеснят живота ви

Аспиринът е едно от най-разпространените медикаменти в света. Хората го употребяват за разнообразни здравословни проблеми.

В тази публикация ще ви срещнем с 10-те най-интересни приложения на аспирина, които несъмнено ще трансформират живота ви!

1. Ухапвания от инсекти
Аспиринът понижава инфекцията. Просто би трябвало да стриете 1 таблетка аспирин и да я разтворите във вода. Нанесете на мястото на захапване и ще почувствате неотложно облекчение.

2. Изсветлява кожата под мишниците
Тъмната кожа в подмишниците е доста постоянно срещана. Това се отразява на самочувствието. Аспиринът може да ви помогне да решите този проблем!

Стрийте 2 таблетки аспирин и ги разтворете в ½ чаша топла вода. Нанесете разтвора под мишниците.

Оставете да подейства 1 час. Изплакнете с доста вода.

Можете да повтаряте тази процедура всеки ден, до момента в който се появят приемливи резултати.

3. Елиминира пърхота
Стрийте 2 таблетки аспирин. Добавете ги към шампоана, който употребявате. Това ще ви помогне дейно да премахнете пърхота.

4. Елиминира акнето
Аспиринът се оправя добре с кожните проблеми. Стрийте 1 аспирин. Смесете го с няколко капки вода. Нанесете в зоната, където имате акне, преди да си легнете. Оставете да работи през нощта. Повтаряйте този развой всяка вечер преди лягане. Не използвайте този способ, в случай че кожата е раздразнена!

5. Премахва петна от пот по облеклата
Ако имате петна от пот по облеклата, аспиринът ще ви помогне! Стрийте 2 таблетки аспирин. Смесете ги с ½ чаша топла вода. Нанесете тази примес върху петната. Оставете за една нощ.

6. Омекотява и отстранява мазолите от стъпалата
Стрийте 7 таблетки и ги смесете с ½ чаена лъжичка лимонен сок. Можете също да добавите малко вода, в случай че желаете.

Поставете тази паста непосредствено върху мазолите и увийте краката си в топла забрадка. След това ги покрийте с найлонов плик. Оставете за 10 минути. Изтъркайте краката си с пемза.

7. Маска за лице
Омекотява и почиства кожата. Стрийте 5 таблетки аспирин и ги смесете с 2 чаени лъжички натурално кисело мляко. Нанесете тази маска върху лицето си.

Оставете да работи 20 минути. След това изплакнете с доста вода.

След това нанесете овлажнител. Правете тази маска в продължение на 2 седмици. Ще забележите, че кожата на лицето ви е станала по-мека и чиста!

8. Премахва сапунената пяна
Зоната към нашата вана или мивка постоянно събира сапунена пяна. Не наподобява добре, а отстраняването й не е елементарно.

Аспиринът може да ни помогне за това! Стрийте 5 таблетки аспирин и смесете с течен перилен препарат. Напръскайте върху зоната, която желаете да почистите. Оставете да работи за 30 минути. След това избършете с влажна забрадка.

9. Придава искра на косата
С течение на времето косата ни ще загуби размер и искра, само че аспиринът може да ни помогне да ги възстановим. Смесете 8 стрити таблетки аспирин с 1 чаша вода.

Нанесете върху косата. Оставете за 15 минути. Изплакнете косата си с доста вода. Косата ви ще бъде по-лъскава и копринена от всеки път! Можете също по този начин да добавите 5 стрити таблетки аспирин към шампоана, който употребявате.

10. Удължава живота на цветята
Добавете 1 стрита таблетка аспирин във вазата си и ще забележите разликата!

Аспиринът не е единствено болкоуспокояващо! Тези потребни приложения на аспирина ще улеснят живота ви, по тази причина пробвайте тези трикове още през днешния ден!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР