Polestar е част от голямото семейство на Volvo, но през

...
Polestar е част от голямото семейство на Volvo, но през
Коментари Харесай

Volvo създаде пряк конкурент на Tesla Model 3

Polestar е част от огромното семейство на Volvo, само че през 2017 година беше оповестено, че компанията ще стартира да създава електрически коли, които ще бъдат с нейната марка.
 Volvo 360c - бъдещето на колите
Как Volvo вижда бъдещето

Автомобилът към този момент ще има друг смисъл

Ето по този начин се появи и plug-in хибридът Polestar 1. Идеята на шведите е да се конкурират с Tesla на Илон Мъск, и това е разбираемо. Две години по-късно са подготвени с нов модел, който би трябвало да влезе като директна конкуренция на Tesla Model 3 .

Публикация, споделена от Polestar (@polestarcars) на Фев 27, 2019 в 4:05 PST

Polestar 2 се чака да бъде пуснат на пазара през 2020 година, а цената на автомобила да бъде към 45 000 $ . Както можем да се досетим, ще бъде изцяло електрически, само че мощта няма да пострада по никакъв метод.

Публикация, споделена от Polestar (@polestarcars) на Фев 27, 2019 в 4:10 PST

Под капака ще бъдат скрити 400 конски сили , което ще даде опцията на Polestar 2 да форсира от 0 до 100 за забележителните пет секунди. Ще разполага с 78 kWh батерия, която ще разрешава изминаването на близо 500 км с едно зареждане.

Публикация, споделена от Polestar (@polestarcars) на Фев 27, 2019 в 4:20 PST

Операционната система на автомобила ще бъде основана на Android, което я прави една от първите в света с такава. Това пък значи, че ще разполага с Гугъл Maps и Гугъл Assistant, които ще бъдат вградени.

Публикация, споделена от Polestar (@polestarcars) на Фев 27, 2019 в 4:30 PST

Polestar 2 ще бъде сглобяван в Китай и ще разполага със специфична система, която ще употребява инерцията на автомобила по време на прекъсване, с цел да възвърне сила.
 Снимка 409378

Интериорът може да бъде направен по наш усет, което значи, че може да бъде напълно и от веган материали, т.е. без кожа.

И тъй като ключовете стартират да стават все по-излишни, с цел да отключим Polestar 2, ще ни е необходим само смарт телефон с включен Bluetooth. Когато докоснем телефона си, Polestar 2 ще разпознае, че това сме ние, и магията по отключването ще се случва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР