„Полагаме големи усилия, за да поддържаме техниката в изправно състояние,

...
„Полагаме големи усилия, за да поддържаме техниката в изправно състояние,
Коментари Харесай

Ген. Петьо Мирчев: Полагаме големи усилия, за да поддържаме техниката

„ Полагаме огромни старания, с цел да поддържаме техниката в изправно положение, с цел да можем да изпълняваме дилемите си според конституцията “, уточни ген. Петьо Мирчев, заместник-командир на Военновъздушните сили.

„ Има към този момент светлина в тунела – извършва се договорът за доставката на нови бойни самолети “, означи още той.

„ На първо време би трябвало да се обезпечат нужните финансови средства, да бъдат подписани контракти за поддръжката на техниката и по-късно към този момент идва самото поддържане от инженерно – техническия състав. Той би трябвало да бъде подсигурен с нужните консумативи, аварийни елементи и съоръжение “, изясни заместител командирът на Военновъздушни сили.

В българската войска и във военновъздушните сили работят и служат високо стимулирани хора, техният живот е отдаден на авиацията, безапелационен беше ген. Петьо Мирчев.

Той уточни, че има подписано рамково съглашение и пет контракта за поддръжката на МиГ – 29. „ Само първият контракт е изпълнен все още на 100%, вторият и третият са изпълнени на съвсем 90%, петият още не е стартирал. Представители на Руската федерация сега работят в авиобазата в „ Граф Игнатиево “, все още се оправяме, въпреки и с компликации “, съобщи ген. Петьо Мирчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР