Полагам огромни усилия да разбера Христо Иванов, когото наблюдавам не

...
Полагам огромни усилия да разбера Христо Иванов, когото наблюдавам не
Коментари Харесай

Николай Марков: Полагам огромни усилия да разбера Христо Иванов, но някои неща все повече и повече ми се губят

" Полагам големи старания да схвана Христо Иванов, който следя не инцидентно, само че някои неща от ден на ден и повече ми се губят! А не би трябвало да е по този начин.
Първата причина, поради която проучвам държанието на политическия индивид " Демократична България " е, че вътрешно съм уверен демократ - единствен и изцяло достоверен образец в републиката. Но втората причина ме убива постепенно и несъмнено, тъй като от ден на ден се увещавам, че скрито и надълбоко си падам по изгубени в превода души.
 Местан прикани симпатизантите на ДОСТ да гласоподават за Демократична България Местан прикани симпатизантите на ДОСТ да гласоподават за Демократична България
Лидерът на ДОСТ Лютви Местан прикани симпатизантите на партията да поддържат Демократична България на идния парламентарен избор. В...
Вероятно, тъй като все изпитвам страдание към слабите и по незнайни за мен аргументи ме притеглят. Не, че на такива души им би трябвало моята помощ, тъй като по дифолт те са толкоз умни и красиви, че имат цялото познание на дивашката ни планета Земя и могат всичко. Засега единствено във въображението си, само че знае ли се нататък ", във Facebook.
" И тъй като въпросите стават от ден на ден от отговорите, апелирам, някой уверен и неоспорим политически престиж и уверен демократ, да ми каже следното:
Как да разбирам това, че двамата водачи на " Демократична България " назовават намерено Борисов " мафиот " и слагат акцент върху кюлчетата със злато, измами с милиарди евро и невиждана корупция, а в това време Меркел, ЕНП и Европейска комисия дават явен знак, че Борисов е тяхното прогресивно европейско лице в България?
Защото в случай че този въпрос няма рационален отговор, значи, че всички демократи в тази страна сме още веднъж умрели кокошки и продължаваме да не разбираме, че главите ни се отсичат точно и единствено от Брюксел, по неизвестно към този момент какви аргументи. А може би знайни!
 Марков: Политическите ни лицемери марионетки не са България, благодарим, Русия Марков: Политическите ни лицемери марионетки не са България, благодарим, Русия
" Политическите ни лицемери марионетки не са България! Русия, може и да не помни или да не желае да си спомня по обясними аргументи, само че ист...
И по този начин.
Защо тежко корумпирания Борисов е законното политическо лице на Брюксел и явно фалшифицираните от него избори се признават за изцяло законни? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР