Покушение заради неуредени сметки за наркотрафик или за търговията със

...
Покушение заради неуредени сметки за наркотрафик или за търговията със
Коментари Харесай

Мъжът на Наталия Гуркова убит заради неуредени сметки?

Покушение поради неуредени сметки за наркотрафик или за търговията със скъпоценни камъни. Това съгласно проверяващите са водещите версии за разстрела на черногорския предприемач и брачен партньор на " Мис България 1998 " Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, оповестява bTV.

Куршумите застигат търговеца на диаманти в понеделник в Бедфордвю в ЮАР.
Манди Уинър е първият публицист съобщил за покушението.
„ Версиите са разнообразни – свързани с наркотрафик или търговията със скъпоценни камъни. Или неточност – задачата на покушението да е била друга”, споделя Уинър.
Преди няколко години тя интервюира Михалевич „ Убеждаваше ме, че е чист предприемач. Изглеждаше обаятелен, прелестен мъж… доста известен в Йоханесбург, с доста приятели”, спомня си още журналистката.
Един от първите хора у нас, които научават за убийството, е бизнесдамата Ваня Червенкова, фамилна другарка на Наталия Гуркова. За последно била със фамилията на светско събитие в София преди десетина дни.
„ Потресена съм от новината. Той не е от през вчерашния ден в бизнеса и сигурно щеше да вземе някакви съществени ограничения, щеше да върви най-малкото с охрана”, разяснява Червенкова.
Според сръбските медии Михалевич е бил непосредствен с чеха Радован Крейчир, който също живее в ЮАР. Двамата са имали общ бизнес в добива на скъпоценни камъни и злато, само че са се разделили преди време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР