Покупката от Турция на руски зенитноракетни системи С-400 от Русия

...
Покупката от Турция на руски зенитноракетни системи С-400 от Русия
Коментари Харесай

САЩ: покупката от Турция на С-400 ще доведе до отказ от военни сделки и санкции

Покупката от Турция на съветски зенитноракетни системи С-400 от Русия може да докара до преразглеждане на присъединяване на Анкара в програмата за основаване на американски изтребители от пето потомство Ф-35, отвод от други евентуални покупко-продажби в региона на въоръжаването в бъдеще, както и до наказания в сходство със закона " За противопоставяне на съперниците на Америка посредством наказания ". Това разгласи на постоянна конференция през вчерашния ден представителят на американската дипломация Робърт Паладино, съобщи ТАСС, представена от " Банкеръ ".

``
реклама

Паладино уточни, че американската страна е изяснила пред Турция, че има доста съществени безпокойства във връзка декларираните от нея планове да придобие съветска зенитно-ракетна система С-400.

" Ясно предупредихме Турция, че евентуалната покупка на С-400 ще докара до преразглеждане на присъединяване на Турция в програмата Ф-35, като поражда риск и за други евентуални покупко-продажби с Турция в областта на въоръжаването в бъдеще ", сподели той.

През ноември 2016 година стана известно, че Турция и Русия водят договаряния за пазаруване на системи С-400. Фактът за подписването на контракт бе доказан от Русия на 12 септември 2017 година, когато и турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че по контракта е импортиран задатък. Очаква се доставките да стартират още тази година.

Същевременно Съединени американски щати утвърдиха през декември допустима продажба на системи Пейтриът на Турция на стойност към 3,5 милиарда $. Представители на Съединени американски щати обаче предизвестиха, че в случай че Турция продължи процеса по придобиване на съветските системи, Вашингтон може да отдръпна офертата си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Sand (преди 1 секунда) Рейтинг: 3135 | Одобрение: 1290 Ердоган го боли гъза какво споделил чичо Дончо, купува си на ниска цена и качествено оръжие, а маймунките реват,защото боклуците им за нищо не стават, а и не ги купуват скъпо и прескъпо.  Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР