Покрусени приятели и почитатели на една от най-умните и красиви

...
Покрусени приятели и почитатели на една от най-умните и красиви
Коментари Харесай

Разбра се причината за внезапната кончина на Деница Такева

Покрусени другари и фенове на една от най-умните и красиви дами на модерна България не стопират през днешния ден да се питат каква е повода за непредвидената й кончина.

Само допреди месец Деница Такева е била витална, взела участие е във конгреси по египтология и е изглеждала ослепително – както постоянно.

Изключително близки до семейство Такеви споделиха, че 40-годишната майка на две дребни момиченца е издъхнала в болница, като крайната диагноза за гибелта е сепсис. Отказали са жизненоважни органи – черен дроб и бъбреци, написа " Флагман ".

Преди няколко седмици Такева дружно с двете си дъщерички Деа и Ниа, както и с родителите си, е била на море. Почувствала се е отпаднала и съвсем не се е хранела. След прибирането й вкъщи, положението й почнало да утежнява и е била призната в болница.

Оказало се, че прилаганите с години строги диети за поддръжка на съвършеното й тяло в действителност са били в несъгласие със здравословния метод на живот.

През последната година съвсем не приемала храна и е предпочитала да поддържа жизнеността си с питиета с високо наличие на кофеин, което е почнало съдбовно да поврежда органите й и да срутва имунната й система./Novini.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР