Покрай важното събитие, което е новолунието във Водолей, е лесно

...
Покрай важното събитие, което е новолунието във Водолей, е лесно
Коментари Харесай

Астрологичен феномен преобръща посоката на отношенията ни: Юнона навзлиза във Водолей

Покрай значимото събитие, което е новолунието във Водолей, е елементарно да изгубим взор от по-малките галактически елементи. Време е, дружно с новите ни планове, които поставихме в тази лунация, да продължим напред и да проследим какво ни чака, без значение от мащаба. Затова е добре да не подценяваме силата, която имат метеоритите.

Днес Юнона , метеоритът на богинята на брака и отдадеността, навлиза във Водолей . Юнона пътуваше през Козирог от 14 ноември 2021 година, като през това време търсехме преданост и непоклатимост в партньорствата си. Възможно е да са били открити нови взаимоотношения въз основа на предпочитание за триумф, издигане на статуса или професионална съгласуемост.

Въпреки че рискувахме да се установим под това въздействие, преносът на Юнона през Козирог се сля добре с ретроградния интервал на Венера. Тези преноси в тандем ни разрешиха да проучим същинския морал и мотивацията зад нашите сантиментални избори , като ни помогнаха да осъзнаем по-здравословно личните си потребности.

Сега Юнона навлиза в прогресивния и непослушен Водолей и ние можем да станем по-експериментаторски настроени във връзка с метода, по който избираме да сътворяваме връзки, взаимоотношения и съюзи.

Юнона във Водолей акцентира смисъла на свободата и предлага да си поиграем със строгите параметри на връзките, с цел да забележим какво е най-хубаво за всички. Новите партньорства, които стартират да се зараждат, може да са по-малко стандартни . Промяна в посоката имат и сегашните ни взаимоотношения. Склонни сме да изпитваме по-голяма злост към това да бъдем ограничавани или в най-лошия случай, да бъдем третирани като нечия благосъстоятелност.

Желанието за пространство, усамотение или обособяване на свободно време може да се разисква по-лесно, без да се губи доверие във взаимоотношенията или да се стигне до обвинение в неуважително държание. Всъщност уважението е основна характерност на Юнона във Водолей.
 Таро за февруари: подемът, който чакахме  Таро за февруари: подемът, който чакахме  Таро за февруари: подемът, който чакахме  Таро за февруари: подемът, който чакахме
След като установихме проекти за бъдещето по време на Юнона в Козирог, в този момент адаптивността и взаимното удивление са от значително значение за запазването на връзките ни през този стадий. Любовта сред другари или неромантични сътрудници или уговорките към тях също ще бъдат издигнати на напред във времето и подчертани.

Помнете, че въздействието на новолунието на Водолей ще трае още няколко дни, даже след 3 февруари, когато завършва и ретроградното придвижване на Меркурий. Светът постепенно и акумулативно набира скорост, и дружно с въздействието на всички астрологични явления, в това число Юнона, ни чака забавен месец.
 Хороскопът за ФЕВРУАРИ  Хороскопът за ФЕВРУАРИ  Хороскопът за ФЕВРУАРИ  Хороскопът за ФЕВРУАРИ
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР