Покрай Световното първенство по футбол на всички ни писна от

...
Покрай Световното първенство по футбол на всички ни писна от
Коментари Харесай

Доган-син ли стои зад AlphaWin на гаджето на Анелия и с рекламата на Джаферович?

Покрай Световното състезание по футбол на всички ни писна от рекламата на нечувания преди уебсайт за залагания AlphaWin с някогашния футболист Ваня Джаферович в ролята на звездата, както самичък той се дефинира във ФБ, споделяйки за диалог с детето си на тематика клипа. За бетинг-компанията се разбра, че я държи.

Той е наследник на изгонената по съмнения за напън върху притежателя на Кремиковци и връзки с вдовицата на Самоковеца шефка на НАП-София, която след това беше основна фигура в ДАНС при Тройната коалиция - държавно управление с мандата на Движение за права и свободи, като консултант на ръководителя, чийто различен консултант беше самият Алексей Петров.

Вместо тази връзка обаче в медиите се разяснява главно близостта му с фолкпевицата Анелия, станала звезда преди време със спонсорството на най-хубавия другар на Васил Илиев - хазартния необут Коко Динев, чийто бизнес обаче са
казината. За него след това пайнерката и се омъжи. А кум им беше самият необут на ВИС 2 със брачната половинка си Мая.

Интересно е, че компанията Захаринов я е стартирал на нежните 22 година, евентуално по съвпадане, по едно и също време с постъпването на майка си като почитан консултант в ДАНС през 2008 година Едва предходната година обаче от ЛП груп е прекръстена на Алфабет Гейминг, както сочи Търговският указател.

Публикация на Медиапул през тази седмица вкара в оборот името на сина на Ахмед Доган - Демир, около уеб страницата за
залагания заради обстоятелството, че двамата със Захаринов, с изключение на другари, са и съоснователи на неправителствена организация на име Младежки център Изгрев. Този самобитен клуб един път към този момент беше ваден като коз в политиката и бизнеса, освен това в последния миг, с цел да не стане избран човек министър на образованието при първото държавно управление на ГЕРБ. И индивидът не стана началник на институцията с над 4 млрд.лв.бюджет.

Колкото и близки да са Доган-син и предприемачът, инспекция в формалните регистри демонстрира, че сдружението Алфабет Гейминг е еднолично, благосъстоятелност е на фамилната компания Зет Корпорейшън, кръстена на първата писмен знак от фамилното име на Захаринови. Интересно е, че последните нейни доклади, които могат да бъдат открити са доста преди компанията да стане
хазартна -  от 2019 година, а оборотът е много непретенциозен за сдружение с 2 милиона лв. капитал - единствено 1,369 млн.лв. Което на всичко от горната страна е сериозен 17-процентов спад по отношение на предходната година. Печалбата е 460 000 лева

Тези средства явно са извънредно незадоволителни не просто за учредяване на
хазартен бизнес, а даже единствено за дребна част от рекламната акция само за Световното състезание по футбол в Катар, която беше направена от хазартния уебсайт. Освен стотиците клипове в ултраскъпо телевизионно време, тя обсипа и с билбордове основните кръстовища, което също изисква много стабилен бюджет.

Пламен Валентинов
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР