Покрай суматохата около местните избори се оказа, че на политическата

...
Покрай суматохата около местните избори се оказа, че на политическата
Коментари Харесай

Изненадата на местните избори се казва ПП Български гласъ

Покрай паниката към локалните избори се оказа, че на политическата сцена у нас се е появил нов политически индивид Политическа партия „ Български гласъ “.
След къса информация в регистъра на политическите партии, излиза наяве, че ръководител на партията е някогашният народен представител на Слави Трифонов, Георги Попов.
За него не се знае доста. В общественото пространство излиза единствено че е правист, народен представител и някогашен началник на „ Автомагистрали “ ЕАД.
Партията му е записана преди 8 месеца в Благоевград, а локалните медии я свързват и със изгубилият изборите за кмет Илко Стоянов. Тук поражда въпроса, в случай че Илко Стоянов бе претендент от Политическа партия „ Български гласъ “, а не от Герб, дали щеше да загуби изборите, тъй като Политическа партия „ Български гласъ “ е първа политическа мощ за  листи в Благоевград и района. Оказва се даже, че партията стои и зад кандидатурите  на Любчо Минев - претендент за кмет на Петрич, и кметове като Апостол Апостолов на Симитли.
Кмета на община Созопол, също е кмет от Политическа партия „ Български гласъ “.
С заявления за поддръжка са и кметове на доста други регионални градове и общини. Резултатите сочат, че новата политическа партия е трета политическа мощ във Враца, трета в Хасково и четвърта във Варна.
Кратка информация демонстрира, че съветниците от Политическа партия „ Български гласъ “ в страната, са над 60. Скандалните записи показани по малките екрани, сочат че Политическа партия „ Български гласъ “ е една от най – ощетените от към обири и злоупотреби партия, тъй като броя на избраните за невалидни бюлетини за нея в страната е над 20 000. А на записите се вижда, че бюлетините които се подменят са с №12, а точно на Политическа партия „ Български гласъ “.
Наскоро запитан в ефира на Евроком, за какво не видяхме билбордове с претенденти от 
ПП “Български гласъ “, Попов сподели, че това е пилеене на средства които те няма от къде да вземат, а и да има избира да ги употребяват за щедрост. Каза също по този начин, че парламентарно показаните политически партии, вършат всичко допустимо, с цел да угнетен в зародиш новите формаций, и че модела на водене на политика в България е сгрешен изнапред. Домогналите се до властта партии загърбват стратегиите и обещанията си, коалират се безпринципно с единствената цел да се закрепят и останат във властта. А в останалите партии, не виждат идейни съидейници, а единствено съперници.
Обещаваме, да следим развиването на този нов политически план и да Ви осведомяваме.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР