Покрай смъртта на Елизабет Втора дори хора, които не бяха

...
Покрай смъртта на Елизабет Втора дори хора, които не бяха
Коментари Харесай

Срещу 150 паунда пием чай в замъка на Елизабет Втора

Покрай гибелта на Елизабет Втора даже хора, които не бяха осведомени със забележителностите на Шотландия, научила за замъка Балморал - обичаната резиденция на починалата кралица, където тя прекарваше летата и даже началото на есента.
 Кралското семейство и краят на една традиция в Балморал от 175 години
Вековното право, което губи кралското семейство

Времената се трансформират

Крал Чарлз също отсяда в Балморал през лятото, само че за доста по-кратко време. Вероятно това е повода и за смяната на графика на обществени визити в замъка. Той ще бъде отворен за турове с гид от 4 май до 11 август.

За първи път тази посетителите ще могат да обиколят освен луксозните му градини, само че и част от вътрешността му и пространства, които се употребяват интензивно от кралското семейство през останалото време.

Цената на билет за туровете в е 100 английски паунда или 150 паунда, в случай че желаеме в визитата ни да е включено и пиянство на следобеден чай. Всеки тур включва най-много от 10 индивида, като фотосите вътре, несъмнено, не са разрешени.

Бъкингамският замък също подхваща промени за визитите през лятото на 2024 година Източното крило е отворено за визити, а туровете ще включват и централния балкон, на който кралското семейство излиза за тържествени мотиви от 1851 година насам.

Бъкингамският замък ще работи с гости от 15 юли до 31 август, като цената на билета е 75 паунда, оповестяват Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР