Покрай рождения ден на Царя се сетих за неговия завет

...
Покрай рождения ден на Царя се сетих за неговия завет
Коментари Харесай

Господари на мълчанието - slava.bg

Покрай рождения ден на Царя се сетих за неговия завет към българските политици и служители: "Бъдете господари на мълчанието ", което значи да не бъдат "роби на думите ". Не слушат! Ето. Не единствено не сподели най-малко малко достолепие при освобождението си, както преди него сътрудника му от, ами и напряко се изложи. Не им стигна, че се скриха с 4-месечни отпуски - нещо нечувано в международната история. Ами щели с данс-аджията и някогашния главсек на Министерство на вътрешните работи да импийчват президента, тъй като му оспорвали указите. Та се базира чак на Конституционния съд. Явно по-ниско съдилище нему не е по сан.
Да бе чел, вместо да приказва, щеше да знае, че по този тъкмо въпрос Конституционният съд към този момент се е произнасял и то в интерес на президентите. Указите им не се оспорват.
Всички тези пазели страната, пък не са си създали труда да прочетат не законите, а даже единствено Конституцията, която е така тънка и лесна даже за непросветените. А като ги освобождавали от постовете в службите, които очевидно считат за свои персонални, вършели работа на Русия. Сякаш не бяха същите, които проспаха и разходките у нас на сътрудниците от историята със Скрипал, и изправения поради Газпром във банкрут Булгатрансгаз с 2,75 млрд.лв. нови борчове от предходната година. Че и други работи.
Те обаче не са единствените, които би трябвало да станат господари на мълчанието.
Много е нужно най-сетне да се осъзнае и Него пък никой няма право да го пенсионира.
И реве по тв приемниците към този момент седмица. В излиянията си, по какъв начин не го беше позор, употребява дори паметта на жена си и излъга, в случай че се има вяра на собственоръчните му заявления пред КОНПИ, че "париТЕ му са от застраховката й живот ". Да, но не. Не е заявил такова нещо. А за декларациите, за тези заявления се носи наказателна отговорност.
Слушайте Царя, той е умен човек!...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР