Покрай инцидента в Боровец бе припомнено, че Калина е станала

...
Покрай инцидента в Боровец бе припомнено, че Калина е станала
Коментари Харесай

Калпав зъболекар обезобразил княгиня Калина

Покрай случая в Боровец бе припомнено, че Калина е станала жертва на калпави хирурзи, които обезобразили лицето й. През далечната 1999 г, до момента в който изучавала изкуство в Лондон, ортодонт пробил прекалено много основата на челюстта й. Това предизвикало съществени проблеми, инфектиране и зараза. Година по-късно положението й се влошило и била наранена част от окото й. Претърпяла интервенция, само че уврежданията от изящен темперамент били необратими, написа Хотарена.

Съд по бързата процедура за шофиране с 1,5 алкохол чака дъщерята на Симеон II. Единствената щерка на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски стремително е изчезнала от страната, откакто, почерпена с алкохол, помля преграда на паркинг и опита да избяга от мястото на произшествието в Боровец.

Княгиня Калина пренощува в ареста на 19 август и бе освободена. Седмица по-късно обаче управляващите по този начин и не съумяват да й издигнат обвиняване, защото тя е отпътувала за Испания.

Наследницата на царската фамилия е призована да се яви с юрист във вторник, 29 август, в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, с цел да й бъде връчено постановлението за привличане към наказателна отговорност. Срещу нея се води следствие по бързо произвеждане за шофиране след приложимост на алкохол. Това значи, че до месец прокуратурата би трябвало да изготви обвинителен акт и да го внесе за разглеждане в съда.

Очаква се при разнищването на случая да бъде разплетена и мистерия, която заплете брачният партньор й – испанският мореплавател Китин Муньос. Първо той заяви, че Калина евентуално е изпила единствено чаша вино – била доста смутена, тъй като не могла да откри изгубеното си обичано куче. После той изясни, че жена му страдала поради изчезналия си папагал, който отглеждала от две години и доста обичала.

Пиянският скандал обиколи и испанските медии, които наблюдават живота на царското семейство, което живее там десетилетия наред преди завръщането на Симеон у нас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР