Покрай дългоочаквания мач на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев и

...
Покрай дългоочаквания мач на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев и
Коментари Харесай

Теодора Руменова Андреева – Андреа – Сексбомбата

Покрай дълго чакания мач на най-хубавия ни боксьор Кубрат Пулев и съперника му от Обединеното кралство Хюи Фюри в окото на медиите попадна и попфолк изпълнителката Андреа. Преди дни даже английският “Сън ” посвети публикация на българската певица, в която я дефинира като “зашеметяващо красива ” и не пропуща да означи част от интернационалните й оценки, с които популяризира страната в чужбина.

 45201182_626496891081545_7352541968422928384_n Андреа фактически е един от най-популярните родни актьори в чужбина, изключително на Балканите. Доказателство за това са премиите й за “Най-добър реализатор от България ” и “Балканска звезда ”, присъждани от интернационалните състезания като Daf Bama Music Awards, Big Apple Music Awards, Награди “Beogradski pobednik ”, “Montefolk ” и други. Освен това сексапилната русокоска е измежду първите български реализатори, които стартират да влагат доста старания и средства както в песните си, по този начин и в клиповете към тях. Резултатът от нейното усърдие не закъснява и още в ранните години на музикалната си кариера тя може да се похвали с милиони гледания в интернет – нещо, което в днешно време може би се е трансформирало в “нормата ”, само че за тогавашните времена е революционно.

Теодора Руменова Андреева, както са трите имена на Андреа, е родена през 1987 година в София. Завършила е Първа частна британска гимназия “Уилиям Шекспир ”. Там се записва в хор за национално пеене, в който се изявява към 2 години.

Андреа още от дребна има интерес към друг тип изкуства, евентуално поради обстоятелството, че родът и фамилията й са надълбоко свързани с изкуството. Бабата й Тодорка Ахтарова е някогашна балерина и помощник-режисьор в Народния спектакъл “Иван Вазов ”. Прабаба й пък е някогашен цигулар, а прадядото – Михаил Ахтаров, дълготраен диригент на хор “Кавал ”.
Другата прабаба на русокоската е солистка в спектакъл “Ренесанс ”. Иван Вазов е впечатлен от нейните представления и персонално я поздравява за осъществяванията й.

Истинският триумф за Андреа стартира, когато подписва контракт с компания “Пайнер ”. Първият от поредицата огромни шлагери, които и до през днешния ден се слушат и пускат по всички фолк клубове в страната, излиза през 2008 година и е дует с румънския продуцент и реализатор, дълготраен професионален сътрудник на Андреа – Кости. Заглавието на парчето е “Само мой ”, а певицата не пропуща да го извършва на всяко свое присъединяване. След него следват “Най-велик ” и “Дай ми всичко ”, които също утвърждават сексапилната русокоска като една от най-популярните певици в “Пайнер ”.

Успехите за Андреа обаче занапред предстоят. В интервала 2010-2012 година се появяват на пазара два нейни албума, които съдържат част от най-големите й шлагери като “С теб да бъдем отново ”, “Лъжа го с тебе ”, “Хайде, опа ”, “На екс ”, “Докрай ”, “Едно ” и други. През 2012-а излиза и дуетът й с Азис “Пробвай се ”, който печели десетки награди у нас и се трансформира в най-големия шлагер на годината. В същата година Андреа издава и парчето “Лоша ”, като клипът към него е считан за най-скъпия план по това време.

В този интервал Андреа стартира да развива и своята интернационална кариера. Заедно с Кости двамата образуват групата “Sahara ”. Пускат частите на британски I wanna и Champagne, в които взе участие международният реге реализатор Shaggy и реализират триумфи в цяла Европа.

Последвалите години певицата е на върха на своята кариера, а всеки план, с който се захване, не остава неусетен. Формулата за триумфа й е композиция сред упоритост, упорита работа и огромна доза съблазън, който тя ловко употребява. Колкото повече развива своята кариера, толкоз повече опасности поема с творчеството си. Така да вземем за пример в своите клипове тя си разрешава да покаже от ден на ден и повече плът, полови детайли или подиуми, както и по-груб и “агресивен ” език в песните си. В един от класическите шлагери на Андреа, който оглави класациите и счупи върхове за дълготрайност на върха – “Най-добрата ”, се употребява думата “боклук ”, която става извънредно известна в “лекия род ” и до ден сегашен участва в огромна част от частите. През 2015 година напуща “Пайнер ” и продължава своя път като независим реализатор.

Андреа обаче не е известна единствено с музикалната си кариера. Връзката й с боксьора Кубрат Пулев, която стартира още през 2006 година и до този миг двамата не са се разделяли публично и обществено, макар че таблоидите неведнъж им приписват изневери или афери с други лица. Отношенията сред двамата продължава да е измежду най-обсъжданите тематики в родния шоубизнес, а на постоянните въпроси в интервютата и към двамата са “кога ще бъде сватбата? ” и “мислите ли за бебе? ” към момента не дават съответен отговор.

За нея


Кара ме да се усещам благополучен


Андреа ме кара да се усещам благополучен, макар че дамите като цяло вършат мъжете нещастни. На първата ни среща тя беше с прекомерно високо самочувствие и това ми направи усещане, само че бързо разбра, че по този метод не се получава. Веднага ми хареса това, че тя е същински човек, откровена и открита. През годините тя ме е трансформирала, посочила ми е някои неща, които и самата тя не осъзнава, само че ме е трансформирала по някакъв метод, както и аз нея.

Кубрат Пулев, първенец по бокс и дългогодишна половинка на Андреа


Андреа е моята сродна душа


Много харизматична, съумяла и всеотдайна жена, която мощно имам вяра, че следва да осъществя и най-смелите си фантазии! Андреа е моята сродна душа. Мнозина я обожават, само че и не са малко на брой тези, които я ненавиждат. На зложелателите й ще кажа – поклонете й се, тя е всичко, което вие мечтаете да бъдете, само че не сте – неповторима визия, постоянна връзка, блестяща кариера и перспективно бъдеще! На феновете й ще кажа – боготворете я, тъй като тя го заслужава с цялото си себераздаване, упоритост и позитивизъм.

Николета Лозанова, плеймейтка и другарка на Андреа


Не съм се интересувал от нейното развиване


Андреа е неуместна. Нейните обвинявания и упреци са толкоз неоснователни, а и нямат никаква логичност. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвред, което е повече от неуместно. Да не приказваме, че въобще не съм се и интересувал от нейното развиване откакто напусна компания “Пайнер ” през 2015 година

Митко Димитров, притежател на компания “Пайнер ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР