Покрай Covid-19, икономическите кризите, инфлацията и войната между Русия и

...
Покрай Covid-19, икономическите кризите, инфлацията и войната между Русия и
Коментари Харесай

В подкрепа на жените: Светски знаменитости говорят за аборта (СНИМКИ)

Покрай Covid-19, икономическите рецесиите, инфлацията и войната сред Русия и Украйна, една тематика се пробва да заеме първите места във всички дребни и огромни медии. Тема, която визира освен дамите, само че и мъжете.

Преди няколко дни, Върховният съд в Съединени американски щати забрани правото на аборт в страната, като последваха голям брой митинги с хиляди присъстващи на тях. Много звезди взеха решение да споделят своите истории за това какво са претърпели този сложен миг и по какъв начин те самите са били изправени пред тестването „ Аборт “, с цел да оказват помощ на дамите по целия свят и да им вдъхнат кураж и религия, че всичко един ден ще си пристигна на мястото.

Рита Морено

Звездата от „ West Side Story “ разкри пред Variety за несполучлив аборт, който претърпява, до момента в който била бременна с бебето от тогавашният си сътрудник Марлон Брандо, написа People.

 В поддръжка на дамите: Светски звезди приказват за аборта (СНИМКИ)

90-годишната жена описа пред Variety, че въпреки абортът да е бил противозаконен по това време, починалият Брандо „ намерил доктор посредством другари “, добавяйки: „ Той беше същински доктор – Марлон му заплати 500 $ “, споделя още актрисата.  По-късно след аборта, Рита Морено получила кръвоизлив и се оказало, че той бил несполучлив.

„ Марлон ме заведе в болничното заведение. Имах, както ми споделиха, „ нарушена бременност “ “, спомня си Морено. „ Докторът не направи нищо. С други думи, не го направи както би трябвало. Тогава не знаех, само че можех да умра. Каква неразбория. Каква ужасна неразбория. “

Черил Бърк

 В поддръжка на дамите: Светски звезди приказват за аборта (СНИМКИ)

Черил Бърк се обърна към всички посредством обръщение в тик ток, като показа следното: „ Практикувах безвреден секс. Използвах защитни средства “, сподели тя. „ Бях бременна във втората седмица, когато направих аборт. Спомням си, че се събрах в Planned Parenthood с пикетьори, държащи знаци срещу аборта и единствено това беше травматично. Но на всичкото от горната страна целият развой е травматичен и фактът, че в този момент, вие вършиме нелегално за нас дамите да вземем това решение по отношение на личните си тела е безусловно безумство. “

Лора Препон

 В поддръжка на дамите: Светски звезди приказват за аборта (СНИМКИ) Звездата „ Оранжевото е новото черно “ и „ Шеметни години “ разкри, че тя и брачният партньор ѝ Бен Фостър са решили да прекратят втората бременност на актрисата дружно (една година след раждането на Ела), откакто разкрили, че мозъкът и костите на плода не се развиват и продължаването им би я изложило на риск.

Възстановяването на Препон – физическо и душевен – лишило известно време, само че с поддръжката на другари и брачна половинка си тя зачена още веднъж и роди момченце през 2020 година

„ Това сложи в вероятност каква благословия е да имаш крепко дете “, сподели тя.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР