Покойният милиардер Мохамед Ал Файед може да се окаже най-големият

...
Покойният милиардер Мохамед Ал Файед може да се окаже най-големият
Коментари Харесай

Нови, шокиращи разкрития за Мохамед Ал Файед - най-големият сексуален престъпник в света

П окойният милиардер Мохамед Ал Файед може да се окаже най-големият полов нарушител в света. Броят на дамите, които настояват, че са насилвани от някогашния притежател на известния лондонски магазин Harrods към този момент надвиши 200.

Още 65 дами са се свързали с BBC, откакто английската медия пусна документален филм с някои от жертвите на египетския предприемач.

Another 65 women allege abuse by Mohamed Al Fayed
— Guardian Australia (@GuardianAus)
Част от тях настояват, че са подавали сигнали в полицията през годините, само че никой не е дръзвал да повдигне обвинявания на милиардера.

Кралската прокуратура е получила 19 сигнала и е работила доста интензивно по всеки случай. Не са събрани задоволително доказателства обаче, с цел да бъде наказан Ал Файед.

Той е бил заобиколен от огромен екип с положителни юристи, които са заличавали всевъзможни вероятни следи и доказателства.

В момента известният магазин Harrods е покрит със стотици недоволства от служителки, които настояват, че са полови жертви на милиардера, и ги обезщетява, с цел да не стане още по-голям абсурда в Обединеното кралство.

Оказва се, че освен на Острова се случват признания на потърпевши дами. Малайзия, Канада, Съединени американски щати и Дубай са измежду страните, в които Мохамед също е правил полови похищения, предава.

Появиха се шокиращи самопризнания от дами, които настояват, че от 1997 до 2013 година Ал Файед се е възползвал от тях.

По думите им НR отдела на първокласния магазин е бил трансфорат в машина за разкриване на девойки, които биха се харесали на египетския магнат.

Появи се информация за двама назначени лекари, които били анагажирани да наблюдават гинекологичното положение и здраве на тези дами, които най-често били назначавани за персонални асистенти, секретарки и даже детегледачки в дома на Ал Файед.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР