Покойният американски сенатор Джон Маккейн в своето посмъртно послание предупреди,

...
Покойният американски сенатор Джон Маккейн в своето посмъртно послание предупреди,
Коментари Харесай

И от гроба Маккейн дразни и критикува Тръмп

Покойният американски сенатор Джон Маккейн в своето посмъртно обръщение предизвести, че " племенните разделения " ще доведат до " ненавист по света ". Изглежда, че посланието е ориентирано против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, заяви организация " Фокус ".
" Ние отслабваме своето великолепие, когато бъркаме своя национализъм с племенни разделения и вражди, които водят до злост, ненавист и принуждение по всички ъгълчета на планетата ", споделя Маккейн в прощално обръщение, прочетено по време на конференция в Аризона от дългогодишния шеф на предизборните му акции Рик Дейвис.
" Ние отслабваме, когато се крием зад стени, а не ги разрушавам, когато се съмняваме в силата на идеалите ни, а не им имаме вяра ", се споделя още в откъс, който е очевидно позоваване с президентството на Тръмп.
Междувременно стана ясно, че се чака президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп да не участва на погребението на Маккейн във Вашингтон през идните почивни дни. " Според информацията ни до момента, президентът няма да участва на погребението ", сподели Дейвис на конференция в Аризона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР