Показа заявление за отказ отпреди 4 месеца, в правителствен портал

...
Показа заявление за отказ отпреди 4 месеца, в правителствен портал
Коментари Харесай

Случаят с канадското гражданство на Кирил Петков се заплете съвсем

Показа заявление за отвод отпреди 4 месеца, в държавен портал написа, че е получено преди 4 дни
Твърденията на служебния министър на стопанската система Кирил Петков, че към този момент не е канадски жител със заявление, подадено преди 4 месеца, не се припокриват с обществена публична информация от портал на канадското държавно управление.

" 1. Получихме вашето заявление за отвод от канадско поданство на 19 август 2021 година

2. Започнахме да култивиране вашето заявление на 19 август 2021 година

3. Взето е решение по вашето заявление. Следва да получите преписка през идващите три месеца. "



Това е информацията за Кирил Петков в по въпросите на имиграцията и поданството на канадското държавно управление, сподели информация на " Труд ".



Журналистът от " Монитор " и " Телеграф " Красимир Крумов изясни по какъв начин справката може да бъде направена от всеки посредством информацията от документи, които служебният министър на стопанската система самичък разгласява: в login след единодушие с разпоредбите и изискванията за прилагане, се избира идентификация по квитанция - от падащото меню се избира Receipt number (IMM5401), вкарва се номер R456661139, попълнят се рождената му дата и семейството Petkov и родната страна Bulgaria).



Документите, които Кирил Петков разгласява, са с дата 21 април, само че в портала написа, че заявката му за отвод от поданство е получено предишния четвъртък. Там няма информация какво е взетото решение по заявката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР