„Пожелавам си хоризонт”. Това обяви Десислава Стоянова на 20 август

...
„Пожелавам си хоризонт”. Това обяви Десислава Стоянова на 20 август
Коментари Харесай

Деси Стоянова: Пожелавам си хоризонт! - slava.bg

„ Пожелавам си хоризонт”. Това разгласи Десислава Стоянова на 20 август сутринта, когато чества 45-ия си рожден ден. Тв водещата показа фотография, за която театралничи на фона на морето. Пожелаха й го и приятелите, и сътрудниците, като й насочиха и доста други значими послания, видя HotArena.

Десислава Стоянова в действителност е задоволена от всичко реализирано, от изминатия път и се усеща щастлива. И огромна заслуга, с изключение на нея самата, несъмнено, имат мъжете в живота й. Водещата на „ Преди обед” е горда майка на близнаците Красимир и Стефан, които са към този момент на 11 години. Тя и щастлива жена, която се радва на поддръжка, схващане и грижа от брачна половинка си Велислав, на който дължи извънредно доста.

В професионален проект пък Деси се радва на другарство и положително съдействие с екранния си сътрудник Александър Кадиев, от който научила извънредно доста в последните години, и много се трансформирала. Благодарение на продуцента Георги Тошев пък през днешния ден тя се усеща „ доста добре на мястото си”, както показа неотдавна, защото точно той преди време я убеждава, че би трябвало да одобри предлагането да стане водеща на „ Преди обед”.

Тогава Деси Стоянова мощно се колебаела. Мислела, че тази „ вятърничава позиция” не е за нея. „ Защо пък тъкмо мен канят?!”, признавала е какво си помислила тогава. До преди този момент тя е работила като политически кореспондент в сериозен вестник, като кореспондент в Би Ти Ви, а по-късно става зам.-главен редактор на женско списание. В последна сметка решила да опита, защото таман в този миг имала потребност от смяна.

Тя добре си спомня 6 февруари 2012 година Този понеделник бил призрачен, защото цяла България се събудила с новината за наводнението в село Бисер. И в този тъмен миг Деси Стоянова и Сашо Кадиев трябвало да започват като водещи предаването „ Преди обед”, чиято концепция е да бъде ведро и положително. Не било елементарно. Още повече, поради терзанието, стресът, неувереността. Днес, 1800 ефира по-късно, към този момент ги няма. Деси споделя, че след толкоз опит воденето става като „ втора природа”, можеш с цялостни шепи да черпиш от позитивната страст, която в действителност работата ти носи, да се насладиш на това, което правиш.

Десислава Стоянова си е все същия перфекционист. Продължава да натъртва на подготовката за студиото. Вярва, че това е основно. Само че под въздействието на екранния си сътрудник Сашо Кадиев, с който първоначално имали съществени разногласия, водещата се трансформирала в някои насоки. Успяла да се отпусне и да бъде по-лежерна. Деси, която постоянно е била извънредно сериозна и виновна, е признавала, че взаимната й работа със Сашо я научила на лекост.
Осъзнала още, че е безсмислено да се опитваш да променяш другия, както правела първоначално, когато със Сашо почнали да водят „ Преди обед”. Тя се опитвала да го накара да работи и да разсъждава, както тя счита, че е вярно. Деси схванала, че би трябвало да приемеш другия с плюсовете и минусите му, тъй като всички ги имат и точно микса от двете те трансформират в неповторимата персона, която си. Днес Деси счита, че взаимно са се обогатили и са станали по-добри – и като водещи, и като хора.

„ Чувствам се доста добре на мястото си. Наистина имам щастието работата ми да ми носи задоволство. Имам щастието да имам чувство за цялост вкъщи, където са най-скъпите ми хора. Това в последна сметка са в действителност значимите неща”, споделя журналистката.

Тя постоянно е изтъквала и какъв брой цени брачна половинка си – журналистът Велислав Русев, за който е омъжена от 2006 година Убедена е, че щастливият им брак се дължи на обич, схващане и поддръжка. „ Това съм усещала от Вельо постоянно. А това, което ни е помогнало да се съхраним към този момент 20 години като двойка, е, че той постоянно е успявал да поеме моята свръхемоционалност, да ме подпре, когато съм разтърсена, да прояви схващане, бих споделила и да ме изтърпи. Това, че е толкоз спокоен, постоянен и друг от мен в метода, по който реагира”, споделя Деси Стоянова.

Водещата на „ Преди обед” има много забързано всекидневие и постоянно е посочвала, че съгласно нея е по-важно каква връзка със брачна половинка й имат със синовете им. От по-голямо значение е да прекарват качествено времето си дружно, а не тъкмо какъв брой дълго ще е. Все отново Деси постоянно се е опитвала да балансира сред работата и фамилията. Не мисли за себе си като за съумяла жена. „ Бих желала по-скоро да бъда успяваща жена. Не съумяла.

Мисля, че е доста безпредметно и натоварващо да гледаме на триумфа като на някаква последна гара, на която стигаш и си там... Това, което си поисквам, е да съм успяваща тук и в този момент, на следващия ден, това, което следва оттук насетне във всичките му аспекти”, показа Деси Стоянова при своя медийна изява дни преди рождения си ден, писа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР