Пожелавам на всеки един от вас просто наистина да намери

...
Пожелавам на всеки един от вас просто наистина да намери
Коментари Харесай

Лео Бианки: Искрено се надявам политиците да мислят малко повече за хората, отколкото за себе си

Пожелавам на всеки един от вас просто в действителност да откри успокоение и в действителност политиците да оказват помощ на хората, които са малко повече в потребност, в сравнение с нас, които работим и имаме хляба и бъдещето си. Това сподели в обзорното предаване на Радио " Фокус “ " Това е България “ ресторантьорът Лео Бианки.

" Но хората, примерно пенсионерите, тези хора са по-важни от нас.. Имал съм такива контакти и в действителност е доста мъчно за тях, тъй като тази зима за тях ще много по-тежка, в сравнение с за един от нас, тъй като те в действителност нямат пари за парно, за медикаменти и така нататък Така че уповавам се в действителност – със сърце го споделям, както споделям, усещам се българин към този момент – уповавам се единствено това, политиците да мислят малко повече за другите, освен за тях “, добави Бианки.

" Мога да кажа, че сега се усещат проблемите, свързани с ток, газ и другите в действителност съществени проблеми, които ние, ресторантьорите, а и освен ресторантьорите имаме. Но минахме интервала на пандемията, когато беше още по-тежко в тази обстановка. Слава богу, в България, в София, може би и в провинцията, не знам, само че не всеки отрасъл е имал толкоз огромни проблеми. Проблемите в този момент може би идват от такива заведения, които са междинни или по-малки, или тези, които постоянно са имали по-малко работа. Чукам на дърво – от моя страна, аз съм в този отрасъл от 16 години, откогато дойдох в България, и сме построили името, може би и доверие у хората. Може би тъкмо в този интервал на пандемията аз съумях да не затворя заведението с помощта на обстоятелството, че в Италия този проблем беше по-рано и се бяхме подготвили за проблемите, които съм виждал със личните си очи в моята страна. Това в действителност ми е помогнало “, добави ресторантьорът.

Петя КУЗЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР