Пожелал да остане анонимен потребител на портала Reddit, се намирал

...
Пожелал да остане анонимен потребител на портала Reddit, се намирал
Коментари Харесай

Какво се случва, когато умрем: опитът на човек, преживял клинична смърт

 клинична-смърт

Пожелал да остане неизвестен консуматор на портала Reddit, се намирал за няколко секунди в клинична гибел, които му се сторили като цяла безкрайност. Той се давел и се оказал на косъм от гибелта, само че избавител съумял да го върне към живота.

Впоследствие той разказал на другите консуматори на портала за това по какъв начин е „ усещал придвижване “, по време на което „ научил къде се насочат положителните души и къде – обречените “.

По-нататък той продължава:

„ Когато умреш, разбираш, че се случват едно от две неща: ти или се движиш по нещо, напомнящо тунел със сияеща светлина, или попадаш на място, където няма нищо друго, с изключение на мрачевина и боязън в близост “.

„ Що се отнася до тунела, в действителност това въобще не е тунел, по-скоро от вътрешната страна припомня за светеща пъпна шнур, постепенно въртяща се в пространството и цялата пронизана със светлина от вътрешната страна, по която всички положителни души се движат напред към по-добър живот “.

Той обаче прибавя, че също му е било показано и „ тъмното място “, където се насочат след гибелта неприятните души. „ На това място няма капчица светлина. Попадайки вътре, разбирате, че сте попаднали в пъкъла и ви следва да се намирате тук постоянно “.

„ Вас ще ви преследва единствено една мисъл – през живота си сте бил неприятен човек. Скован от смут, ще останете в мрачевина, където не можете да видите нищо, с изключение на черна пуста адска галактика без звезди, без светлина и даже без мисли. И на най-големия си зложелател не поисквам да попадне там “.

Анонимният консуматор също по този начин изяснява, че преди този момент през живота си към този момент няколко пъти се е оказвал в положение на кома, заради което по някакъв метод е обвързван с тези места.

Читателите по друг метод реагирали на обявата му. Един от тях написа: „ Място, където царува мир и покой – какво може да звучи по-прекрасно! “

Друг прибавя:

„ Подобни изявления дават вяра. Благодаря “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР