Пожарът в района на бургаското село Изворище е потушен. Това

...
Пожарът в района на бургаското село Изворище е потушен. Това
Коментари Харесай

Пожарът до бургаското село Изворище е потушен

Пожарът в региона на бургаското село Изворище е сподавен. Това оповестиха от вътрешното министерство. В момента специалисти обхождат мястото на пожара, като следва да се откри повода за възникването на пламъците.

От огъня бяха наранени близо 4000 дка нискостеблена растителност и 1000 дка горски насаждения. Пожарът избухна преди два дни край вилна зона в село Изворище, а пламъците обгърнаха и част от къщите.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, което би трябвало да обясни аргументите за зародилия случай. Работи се по разнообразни версии, в това число и умишлена човешка активност.

Другият огромен пожар, който бушува сега край пловдивското село Поповица, би трябвало да бъде изгасен до обяд. Това разгласи пред " Фокус " представителят на регионалното ръководство " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " Цвятко Дешев. Към момента има напълно малко тлеене на огъня.

Пожарът породи на 2 август в сеновал в кравеферма край Поповица, по пътя за Чирпан. Над 4 хиляди тона балиран фураж бяха наранени от огъня, като не пострадаха хора или животни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР