Пожар остави бременна в деветия месец жена и семейството ѝ

...
Пожар остави бременна в деветия месец жена и семейството ѝ
Коментари Харесай

Пожар остави бременна в деветия месец жена и семейството ѝ без дом

Пожар остави бременна в деветия месец жена и фамилията ѝ без жилище. Младото семейство още две дребни деца.

Огънят лумнал в дома на Димитрови в пловдивското село Брестник в неделя сутринта, към 10.00 часа, до момента в който фамилията закусвало. За минути пожарът обхванал цялата къща.

Докато закусвахме, стартира да се усеща странна миризма. Съпругата ми видя гъст дим да излиза откъм фасадата и комина. Веднага взехме ограничения, изпръскахме два пожарогасителя, обадихме се на 112. Успяхме да евакуираме децата, описа в утринния блок на Нова телевизия Иван Димитров.

Пожарът е тръгнал от мястото на свързване на димоотвода с коминното тяло. От тук се появява подозрението за техническа нередовност от страна на компанията, построила къщата, добави мъжът.

Бременната му брачна половинка посочи, че фамилията се е нанесло в къщата през август предходната година.

Едва шест месеца живяхме тук. Това, което се случи, много ни раздруса, само че считам, че както един път се справихме, ще се оправим и повторно.

В момента сме при едната ми сестра в Пловдив, облечени сме, не сме и гладни. Важното е да сме здрави и да мислим по положителен метод, добави дамата.

Тече огромна акция за финансова поддръжка на фамилията. Приемаме неща от първа нужда за децата – облекла, играчки, памперси, както и електроуреди, сподели кметът на Брестник Елена Проданова.

Ще помогнем с всичко, с което можем. Трагедията е голяма, обявиха съседи на младото семейство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР